Yarın 5 Mayıs OKULLAR TATİL Mİ? 2022 Ramazan Bayramı okullar kaç gün tatil?

Yarın 5 Mayıs okullar tatil mi sorusu gündemde. Ramazan Bayramı’nın hemen ardından başlayan tatili fırsat bilenler şehir dışına kaçarken tatil süresinin 9 güne çıkıp çıkmadığı da sorgulanmaya başlandı. Peki, 2022 Ramazan Bayramı okullar kaç gün tatil? Perşembe, Cuma okullar tatil mi?

Ramazan Bayramı’nın son gününde öğrenciler ve veliler yarın 5 Mayıs okullar tatil mi sorusuna yanıt aradı. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerde Perşembe ve Cuma günlerinde okulların tatil ilan edilip edilmediği konusunda bilgilendirme aramaya başladı.

YARIN 5 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ?

2 Mayıs Pazartesi gününde başlayan Ramazan Bayramı, 4 Mayıs Çarşamba günü sona erecek. Şu ana kadar henüz Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağına dair bir açıklama yer almazken okullar normal şartlarda 5 Mayıs Perşembe günü açılacak ve ders zili çalacak.

Yarın 5 Mayıs OKULLAR TATİL Mİ? 2022 Ramazan Bayramı okullar kaç gün tatil?

Bayramın hemen sonrasında 5-6 Mayıs tarihlerinde yani Perşembe ve Cuma günleri mesai kaldığı yerden devam edecek. Perşembe ve Cuma günlerinde okullar açık olacak.

Geçtiğimiz yıllarda bayram günleri hafta sonu ile birleştiğinden bayram tatili bir haftalık tatile dönüşmüştü. Ancak 2022 Ramazan bayramı tatili için de böyle bir durum söz konusu olmadı.

Yarın 5 Mayıs OKULLAR TATİL Mİ? 2022 Ramazan Bayramı okullar kaç gün tatil? ile ilgili etiketler tatil Ramazan Bayramı okullar ramazan bayramı tatili
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.