Yarın 31 Aralık tatil mi? Cuma okullar yarım gün mü?

Yarın 31 Aralık 2021 okullar tatil mi sorusu yeniden gündemde. 1 Ocak resmi tatilim hemen öncesindeki gün olan 31 Aralık 2021 Cuma yarım gün mü sorusu da öğrencilerin cevabını merakla beklediklerinden biri. Peki, 31 Aralık yarın okullar tatil mi?

Yeni yılın gelişiyle beraber 1 Ocak 2022’nin Cumartesi gününe denk gelmesi sonrasında 31 Aralık 2021 tatil mi sorusu akıllarda soru işaretleri oluşmasına sebebiyet verdi. Yılbaşına kısa bir süre kala merak edilen en önemli konulardan birisi de 31 Aralık’ın tatil olup olmadığı…

31 Aralık 2021 okullar tatil mi, yarım gün mü?

31 Aralık günü resmi tatiller arasında yer almamaktadır. Bu nedenle hem çalışanlar işlerine hem de okullarındaki öğrenciler derslerine devam edecektir. 31 Aralık yarım gün değil tam gündür.

Resmi tatil günü olan 1 Ocak 2022 senesinde Cumartesi’ye yani hafta sonuna denk geldiğinden dolayı yılbaşı tatili olmayacak.

Bu sene 31 Aralık Cuma gününe denk gelmektedir. 1 Ocak Cumartesi günü yani hafta sonu olduğundan dolayı 31 Aralık 2021 Cuma günü yarım gün değil tam gündür.

Yarın 31 Aralık tatil mi? Cuma okullar yarım gün mü? ile ilgili etiketler 31 Aralık tatil okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.