Yarın 29 Nisan okullar tatil mi? Yüz yüze eğitim var mı?

29 Nisan 2021 Perşembe gününde başlayacak olan tam kapanma öncesinde yarın okullar tatil mi sorusu gündem oldu. Tam kapanma tedbirleri kapsamında okullarda yüz yüze eğitime ara verildi. Peki, yarın 29 Nisan okullar tatil mi?

Koronavirüs vaka sayıların yaşanan artış neticesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısının hemen ardından yapılan açıklamada tam kapanma sürecinde girildiği belirtildi.

Buna göre; 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19:00’dan itibaren başlayacak olan tam kapanma döneminin 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabahı 05.00’da biteceği ifade edildi.

Yarın 29 Nisan okullar tatil mi? Yüz yüze eğitim var mı?

YARIN 29 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? YÜZ YÜZE EĞİTİM VAR MI?

Tam kapanma tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede; “Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 17 Mayıs 2021 tarihine kadar yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime geçilmiştir. Uygulama, 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19:00’dan itibaren başlayacaktır. Okullarda 3 Mayıs 2021 sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 tarihi sonrasına ertelenmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk son açıklamasında okullarda eğitimin 2 Temmuz’a kadar devam edeceğini ve ara tatil olmayacağını dile getirdi.

Yarın 29 Nisan okullar tatil mi? Yüz yüze eğitim var mı? ile ilgili etiketler tatil İçişleri Bakanlığı okullar tam kapanma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.