Yarın 28 Ekim bankalar çalışıyor mu? Perşembe öğleden sonra bankalar açık mı?

28 Ekim 2021 bankalar açık mı sorusunun yanıtını vatandaşlar merak etmektedir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın resmi tatil olmasından dolayı 28 Ekim Perşembe gününde öğleden sonra bankalar çalışıyor mu? Peki, yarın bankalar kapalı mı, EFT yapılabilecek mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın tam gün tatil olmasından dolayı bankalar tam gün kapalı Cuma günü herhangi bir şekilde bankalardan işlem gerçekleştirilemeyecek. Cuma gününde vatandaşlar sadece aynı bankalar üzerinden havale işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Yarın 28 Ekim Bankalar Açık Mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın resmi tatil olmasından dolayı Cuma günü bankalar kapalı olacak. Bu sebepten ötürü 28 Ekim Perşembe gününde bankalarda işleri olan vatandaşlar, “öğleden sonra bankalar açık mı” sorusuna yanıt aramaktadır.

yarın bankalar açık mı

Resmi Gazete’de yayımlanan bildiriye göre; 1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayram olduğundan resmi tatil, 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar ve 29 Ekim günü devam etmektedir.

Öğleden Sonra EFT Yapılabilecek Mi?

Borsa İstanbul, 28 Ekim 2021 Perşembe gününde yarım gün açık olacağından öğleden sonra bankalarda işleri olan vatandaşlar, işlemlerini en erken 1 Kasım 2021 Pazartesi günü gerçekleştirebilecekler. Öğleden sonra bankalar arası EFT işlemleri de 1 Kasım 2021 Pazartesi gününe kalacak.

Yarın 28 Ekim bankalar çalışıyor mu? Perşembe öğleden sonra bankalar açık mı? ile ilgili etiketler 28 Ekim tatil bankalar eft
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.