Yarın 26 Haziran otobüsler bedava mı? YKS sınavı İstanbul'da Cumartesi metro, metrobüs ücretsiz mi?

Yarın 26 Haziran otobüsler bedava mı sorusuna yanıt arayan öğrenciler ve veliler 26 ve 27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan YKS sınavında İstanbul’da metro, metrobüs ile tramvayın ücretsiz olup olmadığını araştırıyorlar.

Hafta sonunda 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan YKS sınavı için geri sayım başladı. İstanbul’da sınava girecek öğrenciler ve veliler YKS sınavı günlerinde İETT otobüs, metro, metrobüs ile tramvayın ücretsiz olup olmadığını şimdiden merak ediyor.

YARIN 26 HAZİRAN İSTANBUL TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Bu sene 2 milyon 607 bin 903 adayın başvuruda bulunduğu YKS sınavı hafta sonunda 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek. YKS'ye katılacak adaylara bazı illerden toplu taşımanın ücretsiz olduğu haberleri gelmeye başladı. Ancak İBB’den henüz böyle bir duyuru gelmedi.

İlerleyen saatler içerisinde yapılacak bir açıklama doğrultusunda yarın 26 Haziran Cumartesi gününde YKS sınavına girecek öğrenciler ile sınav görevlilerine İETT otobüs, metro, metrobüs ile tramvayın ücretsiz olduğu haberi gelecektir.

YKS sınavı 26 ve 27 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 2021-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 26 Haziran Cumartesi günü saat 10.15'de; 27 Haziran Pazar günü ise YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) saat 10.15'de ve YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) saat 15.45 yapılacak.

Yarın 26 Haziran otobüsler bedava mı? YKS sınavı İstanbul'da Cumartesi metro, metrobüs ücretsiz mi? ile ilgili etiketler YKS İstanbul Otobüs bedava ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.