Yarın 26 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi ders var mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasında Çarşamba gününün yarım gün olması yarın 26 Ekim Pazartesi gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceği konusunda öğrenciler ve veliler araştırmalarına başladı. Yarın 26 Ekim okullar tatil mi? 26 Ekim 2020 Pazartesi ders var mı? Tüm detaylar ayrıntılarıyla haberimizde…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için geri sayım devam ederken bir gün öncesinde 28 Ekim Çarşamba gününün yarım gün olması yarın 26 Ekim Pazartesi gününün tatil ilan edilip edilmeyeceği konusunda kafaların karışmasına neden oldu. Öğrenciler ve veliler ’26 Ekim okullar tatil mi’ sorusunun cevabını ararken öğrenciler de 26 Ekim 2020 Pazartesi günü ders olup olmadığını merak etmeye başladı. Peki, Yarın 26 Ekim Pazartesi okullarda ders yapılacak mı?

29 EKİM RESMİ TATİL Mİ?

Resmi Gazete’de yer alan son bilgiler ışığında; 1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayramdır. Türkiye'nin içinde ve dışında Devlet adına yalnız bugün tören yapılır. Bayram 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar ve 29 Ekim günü devam eder.

YARIN 26 EKİM 2020 PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ, DERS VAR MI?

Koronavirüs süreci sonrasında 2020-2021 eğitim öğretim döneminde ilk etapta okul öncesi ve 1. sınıflara ek olarak 2, 3, 4, 8. ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitimi başlatan MEB, 2 Kasım Pazartesi'den itibaren 5. ve 9. sınıflarda eğitim öğretim döneminin başlayacağını söylemişti. Buna istinaden yarın 26 Ekim 2020 Pazartesi gününde okullar tatil olmayacak ve sınıflarda ders işlenecek.

Yarın 26 Ekim okullar tatil mi? Pazartesi ders var mı? ile ilgili etiketler Pazartesi 26 Ekim yarın okullar ders yarın okullar tatil mi 26 Ekim okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.