Yarın 24 Kasım okullar tatil mi? Çarşamba yarım gün mü, ders var mı?

24 Kasım 2021 yarın okullar tatil mi sorusu öğrenciler tarafından merak edilmekte. Türkiye genelinde bütün okullarda kutlanacak olan 24 Kasım Öğretmenler Günü resmi tatil mi? Peki ama 24 Kasım Çarşamba günü ders var mı, yarım gün mü?

Öğretmen Günü her yıl 24 Kasım tarihinde ülke genelinde okullarda çeşitli etkinlikler kapsamında kutlanmaktadır. Öğretmenlik mesleğini onurlandırmak adına çeşitli etkinlikler düzenlenirken 24 Kasım tatil mi sorusuna da yanıt aranır.

24 Kasım 2021 Tatil Mi?

24 Kasım Öğretmenler Günü resmi tatil değildir. Bu sebeple okullarda düzenlenecek etkinlikler sonrasında derslere devam edilecektir. 24 Kasım yarım gün değil tam gündür. Öğrenciler derslerini işleyecektir.

Yarın 24 Kasım okullar tatil mi? Çarşamba yarım gün mü, ders var mı?

Öğretmenler Günü, öğretmenlik mesleğini icra eden kimseleri onurlandırmak için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir kutlama günüdür. Pek çok ülkede 1994'ten beri her yıl 5 Ekim günü UNESCO tavsiyesiyle Öğretmenler Günü olarak kutlanmakta olup ülkemizde bu önemli gün her yıl 24 Kasım tarihinde kutlanıyor.

Yarın 24 Kasım okullar tatil mi? Çarşamba yarım gün mü, ders var mı? ile ilgili etiketler 24 Kasım tatil öğretmenler günü
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.