Yarın 22 Aralık İstanbul okullar tatil mi? Çarşamba İstanbul Valiliği son dakika kar tatili!

İstanbul'da etkili olan kar yağışı sonrasında yarın İstanbul'da 22 Aralık okullar tatil mi sorusu gündemde geldi. Dün başlayan ve etkisini arttıran yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul'da okullara kar tatili gelmesi beklenmekte. İşte, 22 Aralık İstanbul Valiliği kar tatili son dakika…

İstanbul'da yarın 22 Aralık 2021 okullar tatil mi sorusu öğrenciler tarafından merak edildi. Meteoroloji’den ve AKOM’dan gelen son uyarıların ardından Çarşamba okullar tatil mi sorusu gündem oldu.

İSTANBUL’DA 22 ARALIK OKULLAR TATİL Mİ?

Yurt genelinde sıcaklıkların düşmesi ile beraber başlayan kar yağışı sonrasında İstanbul’da 22 Aralık okullar tatil mi sorusu öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. 22 Aralık Çarşamba günü için okulların tatil olup olmayacağı konusunda İstanbul Valiliği’nden net bir açıklama yapmadı.

Yarın 22 Aralık İstanbul okullar tatil mi? Çarşamba İstanbul Valiliği son dakika kar tatili!

İstanbul’da kar yağışı özellikle Ümraniye, Beykoz, Arnavutköy civarlarında çok etkili oluyor. Ancak 22 Aralık 2021 tarihinde İstanbul Valiliği son dakika kar tatili açıklaması henüz yapılmadı.

İstanbul 22 Aralık okullara kar tatili haberi için takipte kalın.

Yarın 22 Aralık İstanbul okullar tatil mi? Çarşamba İstanbul Valiliği son dakika kar tatili! ile ilgili etiketler İstanbul Kar tatili Son dakika İstanbul Valiliği okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.