Yarın 18 Şubat İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi? Çarşamba hangi illerde okullar tatil?

Yoğun kar yağışı nedeniyle bugün 17 Şubat ve yarın 18 Şubat Çarşamba günlerinde okulların tatil olup olmadığı araştırılmaya başlandı. 15 Şubat tarihinde başlaması beklenen yüz yüze eğitimin görüleceği İstanbul ve Ankara’da okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın 18 Şubat hangi illerde okullar tatil?

Yoğun kar yağışı sebebiyle eğitim öğretime bazı illerde ara verildiği kaydedildi. 15 Şubat'ta başlaması beklenen yüz yüze eğitim valiliklerden son dakika haberleri sonrasında 17 Şubat tarihine ertelendi.

25 Ocak Pazartesi günü başlayan yarıyıl tatili sonrası, ikinci döneme birçok il 17 Şubat tarihinde geçecek. Niğde, Bartın, Yalova, Bursa Isparta, Kastamonu, Tekirdağ, Bolu, Yozgat, Kırşehir, Kırıkkale, Giresun, Çorum, Bartın, Zonguldak, Düzce, Kocaeli ile Konya'nın Çeltik, Sarayönü, Seydişehir, Bozkır, Yunak ve Doğanhisar ilçelerinde yüz yüze eğitime bir gün ara verildiği ve uzaktan eğitimle devam edileceği belirtildi. Açıklamada, engelli kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacağı kaydedildi.

İstanbul ve Ankara’da okullar tatil mi?

İstanbul Valiliği de eğitime 2 gün ara verildiğini bildirdi. İstanbul'da yüz yüze eğitime 17 Şubat 2021 tarihinde geçilecek.

Ankara Valiliği'nden okullar ile ilgili kar tatili açıklaması yapılmazken, kent genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle zorunlu haller dışında özel araçlarla trafiğe çıkmama çağrısında bulundu. Valiliğin paylaşımında, trafik yoğunluğunu ortaya koyan fotoğraflar da yer aldı.

 

Yarın 18 Şubat İstanbul ve Ankara'da okullar tatil mi? Çarşamba hangi illerde okullar tatil? ile ilgili etiketler tatil yarın okullar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.