Yarın 13 Nisan okullar tatil mi? 2021 Okullar ne zaman kapanacak?

Artan koronavirüs vakaları sonrasında okulların 13 Nisan 2021 Salı günü kapanacağı iddia edildi. Sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında geçen iddialar konusunda henüz net bir bilgi yok. Peki, 12 Nisan Pazartesi okullar tatil mi?

Artan koronavirüs vakaları sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı ve Bilim Kurulu tarafından yapılacak olan bir toplantıdan sonra böyle bir kararın alınacağı iddia edildi. 2021-2022 eğitim öğretim yılına kadar okullarda yüz yüze eğitimin sona ererek kalan günlerde sadece online eğitimin yapılacağı ifade ediliyor.

Son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden 7 Nisan gününe dair koronavirüs vaka sayılarını paylaştı. Okulların açık olmasının vaka sayılarını daha da arttırabileceği iddia edilirken Ramazan ayı öncesinde 13 Nisan Salı gününde okulların kapanacağı ve 12 Nisan Pazartesi günü ise okulların tatil ilan edileceği iddia ediliyor.

13 NİSAN SALI OKULLAR KAPANACAK MI?

Bilim Kurulu üyelerinden bazılarının virüsün farklı boyutlara kadar geldiğini ve hızla yayıldığı haberleri gelirken MEB ile Bilim Kurulu’nun ortak kararı sonrasında böyle bir bildirinin çıkabileceğinin üzerinde duruluyor.

Yarın 13 Nisan okullar tatil mi? 2021 Okullar ne zaman kapanacak?

12 Nisan Pazartesi gününde okulların tatil olacağı ve 13 Nisan Salı gününden itibaren okulların kapanacağı ve geride kalan bölümde eğitimin online olarak EBA üzerinden devam edeceği belirtiliyor. Bu konuda henüz MEB tarafından bir açıklama yapılmazken ilerleyen günlerde herhangi bir açıklama yapıldığı takdirde sizlere buradan duyurmuş olacağız.

 

Yarın 13 Nisan okullar tatil mi? 2021 Okullar ne zaman kapanacak? ile ilgili etiketler tatil 13 Nisan 12 Nisan okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.