Yarın 10 Mayıs okullar tatil mi? Pazartesi uzaktan eğitim var mı?

Ramazan Bayramı haftasında yarın 10 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi sorusunun cevabı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Tam kapanma sürecinde kamu kurum ve kuruluşların mesai saatlerinde yapılan değişiklik araştırılıyor. 10 Mayıs uzaktan eğitim var mı?

Ramazan Bayramına az bir zaman kala tam kapanma sürecinde okulların tatil ilan edildiği günler öğretmenler ve öğrenciler tarafından merak edildi. Bayram haftasında resmi tatillerin tam olarak hangi günde başlayacağı sorgulayanlar yapılan açıklamayı araştırmaya başladı.

YARIN 10 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ?

Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü tarafından daha önceden yayımlanan bildiride kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanların 10 ve 11 Mayıs'ta tam, 12 Mayıs'ta ise yarım gün idari izinli sayılmasına karar verilmişti.

Yarın 10 Mayıs okullar tatil mi? Pazartesi uzaktan eğitim var mı?

Bu tarihlerde öğretmenlerin de idari izinli sayılması sebebiyle okullardaki uzaktan eğitime ara verileceği kesinleşti. Yani 10 11 12 Mayıs tarihlerinde uzaktan eğitim tatil olacak. Bakanlığa bağlı tüm resmi ve özel okullar, 10-11-12 Mayıs'ta tatil olacak.

Tüm genel idari izinlerde olduğu gibi bu idari izinde de okul yöneticileri ve öğretmenler, üzerlerinde bulunan ders görevlerini yapmış sayılarak, karşılığında ek ders ücretinden yararlandırılacak.

 

Yarın 10 Mayıs okullar tatil mi? Pazartesi uzaktan eğitim var mı? ile ilgili etiketler tatil 10 Mayıs Pazartesi okullar okullar tatil mi
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.