Yarı finalde hangi takımlar var? Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları tamamlandı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın elendiği Beşiktaş'ın ise yarı final biletini kaptığı karşılaşmalar sonrası yarı finalde hangi takımlar var sorusu merak ediliyor. Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman oynanacak?

Yarı final eşleşmeleri belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının ardından yarı finale katılan takımlar belli oldu. Yarı final eşleşmeleri ve yarı final maçlarının tarihleri haberimizde.

YARI FİNALDE HANGİ TAKIMLAR VAR?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları oynandı. Fenerbahçe'nin Başakşehir'e, Galatasaray'ın ise Alanyaspor'a yenilip elenmesi sonrası bu akşam Beşiktaş, Konya'da kazanarak Yarı finale adını yazdırdı.

Türkiye Kupası'nda yarı finale kalan diğer ekipler ve eşleşmeler şöyle:

Başakşehir, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 2-1 mağlup ederken, Alanyaspor Galatasaray'ı TT Stadı'nda 3-2 devirdi. Bununla beraber Antalyaspor, Sivas deplasmanından 1-0'lık galibiyetle adını bir üst tura yazdırdı ve Beşiktaş da Konyaspor'u, penaltılarda eledi.

Yarı finalde hangi takımlar var? Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman?

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Başakşehir, Beşiktaş'ın rakibi olurken, Antalyaspor da Alanyaspor ile eşleşti.

MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK?
Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları 16-17 veya 18 Mart tarihlerinde oynanacak.

Yarı finalde hangi takımlar var? Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman? ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası yarı finalde hangi takımlar var
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.