Yarı çıplak halde yolda yürüyen kadını taciz etti! Etraftakiler aldırış etmedi...

Antalya'da cadde üzerinde yol kenarında yürüyen kadın, bir araç tarafından takip edilerek önü kesildi. Arabadan yarı çıplak inen adam kadına yaklaşmaya başlayınca panikleyen genç kadın sürücülerden yardım istedi. Güpegündüz taciz edilen kadına hiç bir sürücü aldırış etmedi.

Kepez ilçesi Baraj Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde yürüyen kadın, bir araç tarafından takip edildi. Araç, daha sonra kadına yaklaştı. Aracın içerisindeki adam yarı çıplak vaziyette kadının üzerine yürüdü.

ARAÇLARDAN YARDIM İSTEDİ, KİMSE ALDIRIŞ ETMEDİ

Panik içerisinde adamdan kaçmaya çalışan kadın, seyir halindeki araçlardan yardım istedi. Sürücüler ise kadının yardım talebine aldırış etmeden yollarına devam etti.

Yarı çıplak halde yolda yürüyen kadını taciz etti! Etraftakiler aldırış etmedi...

SAPIK ADAM GÖRÜNTÜLENDİĞİNİ GÖRÜNCE UZAKLAŞTI

O sırada görüntülendiğini anlayan adam, aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Kadın ise panik içerisinde cadde üzerinde yürümeye devam etti.

Yarı çıplak halde yolda yürüyen kadını taciz etti! Etraftakiler aldırış etmedi... - Resim : 2

Yarı çıplak halde yolda yürüyen kadını taciz etti! Etraftakiler aldırış etmedi... ile ilgili etiketler Antalya Kadın köpez otoyol araba

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.