Yargıtay'dan Kadir Şeker kararı: Ceza çok yüksek, bozulmalı!

Sokak ortasında Ayşe Dırla isimli bir kadını dövdüğü gerekçesiyle Özgür Duran'ı bıçaklayarak ölümüne neden olan Kadir Şeker ile ilgili Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı yeni bir karar verdi. Yüksek Mahkeme, Şeker'e verilen cezanın olması gerektiğinden yüksek olduğunu vurguladı, cezanın bozulmasını istedi.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Kadir Şeker'e verilen ceza ile ilgili flaş bir karara imza attı. 

CEZANIN BOZULMASI İSTENDİ

Yüksek Mahkeme, Kadir Şeker'e verilen cezayı olması gerekenden fazla olarak değerlendirdi. Karar 1.Ceza Dairesi'ne iletildi, cezanın bozulması istendi.


ÖNCE MÜEBBET ARDINDAN 12 YIL 6 AY CEZA ALMIŞTI

Kadir Şeker, 14 Ekim'de görülen duruşmada "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

Suçu tahrik altında işlediği gerekçesiyle cezası 15 yıl hapse çevrilmiş, iyi hal indirimiyle de 12 yıl 6 aya düşürülmüştü.

NE OLMUŞTU?

Olay, geçen yıl 5 Şubat akşamı, Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi Piri Reis Parkı'nda meydana geldi. Özgür Duran'ın sevgilisi Ayşe Dırla'yı dövdüğü gerekçesiyle olaya müdahale etmek isteyen Kadir Şeker, çıkan arbedede Duran'ı bıçaklayarak öldürdü.

 

 

 

Yargıtay'dan Kadir Şeker kararı: Ceza çok yüksek, bozulmalı! ile ilgili etiketler kadir şeker
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.