Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun olaylı gecesi! Alkol alıp muhabirlere saldırdı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı adlı dizide Savcı Ilgaz karakterine hayat veren 40 yaşındaki oyuncu Kaan Urgancıoğlu, gece yarısın alkollü bir halde kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarının soruları karşısında sinirlerinince tartışma yaşadı.

TV8’de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programının haberine göre; Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinin başarılı başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, gece bir mekan çıkışında kendisini görüntülemek isteyen muhabirlere ateş püskürdü.

Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun olaylı gecesi! Alkol alıp muhabirlere saldırdı

Gergin gece, ünlü oyuncunun menajerleriyle beraber gittiği mekanda yemek yedikten sonra dışarıya çıkmasıyla başladı. Kaan Urgancıoğlu kameraların kendisine yaklaştığını fark edince hemen olay yerinden uzaklaşmak istedi. Urgancıoğlu, muhabirlerin mikrofon uzatmalarının üzerine alkol aldığını belirterek konuşmaktan kaçındı.

MUHABİRLERLE TARTIŞMA YAŞADI

Kendisine yöneltilen sorular üzerine Urgancıoğlu, "Alkol aldım, sizle de konuşmayacağım. Menajerimle birlikte yemek yedim. Ne soracaksanız sabah sorarsınız, bu saatte hiçbir şey soramazsınız bana. Ne yapmaya çalışıyorsun? İşinin tanımını bana yapar mısın? Senin adın ne? Sen kim için çalışıyorsun? Senin adın ne?" gibi sorular sorarak muhabirlere anlamsız bir şekilde sert çıkıştı. Muhabirlerin ısrarlı soruları üzerine sinirlenen oyuncu, kayıt alan kamerayı tutmaya çalışınca araya menajerleri girdi.

Yargı'nın Savcı Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun olaylı gecesi! Alkol alıp muhabirlere saldırdı ile ilgili etiketler Kaan Urgancıoğlu Yargı Savcı Ilgaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.