Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'nun yeni adresi belli oldu!

Son olarak “Yargı” dizisinde Neva rolüne hayat veren Başak Gümülcinelioğlu sezon sonu projeye veda etmişti. Başarılı oyuncunun yeni projesi merak konusu olmuştu. Gümülcinelioğlu’nun Bozdağ Film’in atv’ye çekeceği “Ateş Kuşları” dizisinin başrolü için imza aşamasında olduğu ortaya çıktı.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerini paylaştığı “Yargı” dizisinde Neva rolüne hayat veren Başak Gümülcinelioğlu'nun yeni adresi belli oldu. 

Gümülcinelioğlu’nun Bozdağ Film’in atv’ye çekeceği “Ateş Kuşları” dizisinin başrolü için imza aşamasında olduğu ortaya çıktı.

Emir Khalilzadeh’in yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi iki güçlü kalem Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem yazıyor.

“Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz” sloganıyla çekilecek olan dizi sokak çocuklarının etkileyici hikâyesini beyazcama taşıyacak.

Dizide Gümülcinelioğlu Turna rolüne hayat verecek.

Gümülcinelioğlu, aynı zamanda oyunculuk yeteneğinin yanı sıra sesinin güzelliğiyle de tanınıyor.

Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu'nun yeni adresi belli oldu! ile ilgili etiketler Başak Gümülcinelioğlu yargı dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.