Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan'a hırsızlık şoku

Karadayı, Kara Sevda, Siyah Beyaz Aşk, Kuruluş Osman, Çukur gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan, şimdilerde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Yargı dizisinde Eren Duman karakterine hayat veren 50 yaşındaki oyuncu Uğur Aslan, tatil için gittiği İspanya'da büyük bir şok yaşadı. Ünlü oyuncunun gittiği lokantada çantası çalındı.

Ünlü oyuncu Uğur Aslan (50) ve yapımcı eşi Sema Ergenekon (45) geçtiğimiz günlerde İspanya'ya gitti. Uğur Aslan'ın İspanya'da bir lokantada çantası çalındı.

HIRSIZ YAKAYI ELE VERDİ


Kanal D'deki 'Yargı'nın 'Komiser Eren'i Uğur Aslan dizinin senaristi de olan eşi Sema Ergenekon ile geçenlerde İspanya'ya gitti. Posta'nın haberine göre; Lokantada çantası çalınan oyuncu, "Bir ara lavaboya gittim, döndüm, çanta yok. Çantayı ararken içeriye bir adam girdi 'Sen Uğur Aslan' mısın diye sorup polis kimliğini gösterdi. Hırsız Güney Amerikalı bir kadın. Kadının peşindelermiş. Benim çantayla yakayı ele vermiş" dedi.

Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan'a hırsızlık şoku ile ilgili etiketler Uğur Aslan Yargı Hırsızlık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.