Yargı'nın Eren komiseri Uğur Aslan'dan muhteşem Bulamazsın yorumu

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı’nın Eren komiseri Uğur Aslan, Şarkılar Bizi Söyler programında seslendirdiği Bulamazsın adlı şarkıyla izleyenleri bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

Yargı dizisinde canlandırdığı Eren komiser karakteriyle oldukça sevilen yakışıklı oyuncu Uğur Aslan, Kanal D ekranlarındaki Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olarak katıldı. Sibel Can, Hakan Altuğ ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler adlı programda mütevaziliğinden ödün vermeyen oyuncu sempatik tavırlarıyla da tam not aldı.

Ünlü oyuncu Aslan, programda birçok şarkı seslendirdi. Ancak, Zeki Müren'in Bulamazsın şarkısı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yorumlar arasında "oyunculuğu kadar sesi de güzelmiş" iltifatları alan Aslan, mütevazı kişiliğiyle de dikkat çekti.

Uğur Aslan Kimdir?

9 Şubat 1972 tarihinde Hatay’da dünyaya gelen Uğur Aslan, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana-Sanat Dalı’nda tamamladı.

Yargı'nın Eren komiseri Uğur Aslan'dan muhteşem Bulamazsın yorumu

Oyunculuk kariyerine 2005 yılında yayınlanan Beşinci Boyut adlı dizi ile adım atan Uğur Aslan, Yer Gök Aşk, Aile Reisi, Kayıp, Kara Sevda, Açlığa Doymak, Derdest, Daha, Aşık: Aşığın Gözü Kördür ve Gümüş gibi yapımlarda rol aldı.

Şimdilerde ise Kanal D ekranların sevilen dizisi 'Yargı'da Eren komiseri canlandıran Uğur Aslan, aynı zamanda, BKM'nin yapımcılığı üstlendiği Afara adlı arabesk müzikalde yer alıyor. Uğur Aslan Afara sahnesinde 9 kişilik arabesk orkestra eşliğinde canlı olarak arabesk şarkılar söylüyor.

Yargı'nın Eren komiseri Uğur Aslan'dan muhteşem Bulamazsın yorumu ile ilgili etiketler Yargı Uğur Aslan şarkılar bizi söyler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.