Yargı'daki KPSS sahnesi olay yarattı! Mülakatta elendi ama dilekçe yazamadı!

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Yargı'nın 16. bölümünde KPSS sınavı üzerinden gönderme yapıldı. KPSS'den 95 alan ancak mülakatta elenen bir genç kızın yaşadıkları izleyenlere aktarıldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi 16. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı dizide canlandırılan bir sahnede KPSS sınavından 95 puan alan bir gencin yaşadıkları izleyenlere aktarıldı.

KPSS’den 95 puan almasına rağmen mülakatta elenen bir gencin işlendiği sahneye ‘KPSS’den 95 aldım ama mülakatta elendim’ sözleri damgasını vurdu.

Yargı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sevdiği kadın Ceylin ile mesleği arasında kalan Ilgaz’ın hiç beklenmedik bir karar alması olayların seyrini daha da değiştiriyor.

Kendisine herkesten ve hatta kendisinden bile daha çok inanan Ilgaz’ın çıkmazlarından habersiz olan Ceylin daha değişik bir tutum sergiliyor. Oğlunu öldürdüğüne dair tüm delillerin Ceylin’i işaret ettiğine Yekta Tilmen, Ceylin ve etrafı için tüm varını yoğunu ve de arkasındaki adalet ordusunu göreve çağırıyor. Kendi inandığı adaleti sağlamak uğruna, herkesi karşısına almak pahasına da olsa hamle yapmaktan çekinmiyor.

Yargı'daki KPSS sahnesi olay yarattı! Mülakatta elendi ama dilekçe yazamadı!

Pek çok yaralı kadınla bir arada kalmak zorunda olan Ceylin, bir yandan cinayeti hatırlamak için uğraşırken; bu kadınların hikayesine de kayıtsız kalmakla kalmamak arasında bocalıyor. Üstelik kendisi dışındaki dünyada çekilen kılıçlardan ve yeni oluşan cephelerden de tamamen habersiz kalıyor.

Yargı'daki KPSS sahnesi olay yarattı! Mülakatta elendi ama dilekçe yazamadı! ile ilgili etiketler Yargı Kanal D KPSS mülakat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.