Yargı nefes kesen bölümle ekrana geldi! Neva hakimin katili kim çıktı?

Yargı dizisinde yine nefesler tutuldu... Ceylin'i kim kaçırdı? Neva hakimin katili kim? 39. bölüm ön izlemesi yayınladı.

Kanal D'de yayınlanan polisiye dizi Yargı'da izlenme rekorları kırılmaya devam ediyor. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinde son olarak Neva hakimin katili merak konusu oldu. 

39. BÖLÜM ÖN İZLEME YAYINLANDI

Ceylin kuyu katilinin hedefi olmuştur. Kendini kaçırılan diğer insanlarla aynı yerde bulur. Ilgaz'ın ise henüz bundan haberi yoktur. Katilin bir açığını yakalamak için deli gibi çırpınan Ilgaz, Ceylin'i kaybetme korkusu yüzünden büyük bir yıkıma uğrar.

Başsavcı Pars kardeşinin katilini bir an önce bulmak için çıktığı yolda kendisini karanlık bir yolda bulmuştur. Onun bu savruluşunu çok net gören Ilgaz, Eren ve Derya, Pars'ın acısını sakinlikle dizginleyebilecek midir?

Yeni "hedef ailenin" nasıl ve neden seçildiği gün yüzüne çıkarken, başta Ceylin olmak üzere içeriye kapatılan herkes katilin psikolojik, manipülatif oyunları ile mücadele etmek zorundadır. Hepsinin aklında aynı soru vardır: Neden biz ve katil bizden ne istiyor?

Ceylin'in bulunması için herkes canla başla çalışırken, Ilgaz bu çabanın binlerce katını göstermeye hazırdır… O da Pars gibi can evinden vurulmuştur, vakada çok hızlı yol almak zorundadır. Bu yolda en sevdiklerini bile karşısına almaktan çekinmeyecektir.

Ceylin kuyunun katilinin hedefi oldu. Kendisini diğer kaçırılan insanlarla aynı yerde bulur. Ilgaz henüz bunun farkında değil. Bir katilin açığını kapatmak için deliler gibi savaşan Ilgaz, Ceylin’i kaybetme korkusuyla yıkılır. Herkes Ceylin’i bulmak için uğraşırken Ilgaz da bu çabanın bin katını göstermeye hazırdır… O da Pars gibi kalbinden vurulmuştur. Başsavcı Pars, ağabeyinin katilini bir an önce bulmak için çıktığı yolda kendini karanlık bir yolda buldu. Bu kaymayı çok net gören Ilgaz, Eren ve Derya, Pars’ın acısını sakince dizginleyebilecekler mi?

Yeni “hedef aile”nin nasıl ve neden seçildiği, başta Ceylin olmak üzere herkes katilin psikolojik ve manipülatif oyunlarıyla mücadele etmek zorundadır. Hepsinin aklında aynı soru var: neden biz ve katil bizden ne istiyor? Herkes Ceylin’i bulmak için uğraşırken Ilgaz da bu çabanın bin katını göstermeye hazır… O da Pars gibi kalbinden vurulmuş, her ihtimale karşı çok hızlı gitmesi gerekiyor. Bu sayede en sevdiği kişilerle bile yüzleşmekten çekinmeyecektir.

Yargı Yeni Sezonda Neler Olacak? Yargı yeni sezon ilk bölüm
İzleyenler olay akışının ilginç şekilde değiştiğini fark ettiler. Hikayemiz aynı karakterler sanki başka bir zamanda yeniden başladı. Peki Yargı yeni sezonda neler olacak?

Hikayemizde 24 saat ileriden başlıyoruz. Ilgaz Savcı‘yı morg odasına girerken görüyoruz. Kapıdaki Eren Komiser‘in düşünceli haline baktığımızda ölen kişinin Ilgaz’ın tanıdığı biri olduğu anlaşılıyor. Ve sonradan öğreniyoruz ki ölen kişi Neva, yani Pars’ın kız kardeşi ve Ilgaz’ın eski sevgilisi… Bkz: Neva kimdir? Neva rolünü kim oynuyor?

 NEVA HAKİMİN KATİLİ KİM?

Ceylin'in doldurduğu anket merak konuus oldu. Peki Neva Hakimin katili kim?

Yargı nefes kesen bölümle ekrana geldi! Neva hakimin katili kim çıktı? ile ilgili etiketler Yargı katil neva hakim ceylin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.