Yargı Engin'i kim öldürdü? Engin'in katili Neva Hakim mi Laçin mi?

Yargı dizisinin 16. son bölümünde Engin’i kim öldürdü sorusu gündemde yer aldı. Ceylin, tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden çıkarken akıllardaki soru ise Engin’in katilinin olay mahallinde öldüren kişinin uzun sarı saçlı birisinin olduğu netleşti. Peki, Engin’in katili Neva hakim mi yoksa Laçin mi?

Yargı dizisi 16. sın bölümü ile 17 Ocak akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Ceylin ile Ilgaz ikilisi cinayet gecesinde dair hatırlatma konuşmaları yaparken bazı gerçekler su yüzüne çıktı. Engin ile beraber araba giderken Ceylin’in dinlediği şarkıyı açan Ilgaz ona yardımcı olmaya çalıştı.

Ceylin yavaş yavaş gecenin detaylarını gözlerinin önüne getirirken ormana kadar nasıl gittiklerini, kafasına birinin vurduğunu, vuran kişinin bir kadın olduğunu ve saçlarındaki şampuan kokusunu aldığını anımsar.

Engin’i öldüren kim?

Yargı dizisinde Ceylin, tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden çıkarken olay yerinde bazı şeyleri anımsamaya başladı. Engin’in katilin olay mahallinde olan uzun sarı saçlı birisinin olduğu netleşti.

Yargı Engin'i kim öldürdü? Engin'in katili Neva Hakim mi Laçin mi?

Engin’in katili konusunda şimdilik elde sadece sarı saçlar ve saat detayı var. Bunun yanında olay yerinde 4. bir erkek kişinin de olduğu tahmin edilmekte. Eğer Neva olay yerinde ise kesinlikle Cüneyt'te olay yerinde çıkacaktır.

Eğer Engin'in annesi Laçin olay yerinde ise gizli sevgilisi şoförü de olay yerinde olabilir. Annesi yasak aşkını bildiği ve kendisini tehdit ettiği için Engin'i öldürmüş ya da öldürtmüş olabilir. Diğer yandan da Neva hakim ise mesleğinden olma korkusu ile bu işi yapmış ya da yaptırtmış olabilir.

Yargı Engin'i kim öldürdü? Engin'in katili Neva Hakim mi Laçin mi? ile ilgili etiketler Yargı Laçin engin ceylin neva hakim
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.