Yargı dizisinin Savcısı Pars müptezel mi? Akıllara zarar detay var! Yeni bölümde ortaya çıkıyor

Yargı dizisinin son bölümünde Savcı Pars ile ilgili bir sahne geceye damga vurmuştu. Dizinin en dikkat çeken karakteri Savcı Pars'ın göz damlası kullanması sonrası izleyenler şok oldu. Sahneyi izleyenler Savcı Pars'ın uyuşturucu kullandığını düşündü.

Yargı dizisinin Savcısı Pars müptezel mi? Akıllara zarar detay var! Yeni bölümde ortaya çıkıyor... Her karakterinin ayrı bir hikayesinin olduğu Kanal D'nin başarılı dizisi Yargı gündem olmaya devam ediyor. Ancak dizide Savcı Pars karakteri özellikle dikkat çekiyor. Mehmet Yılmaz Ak'ın canlandırdığı Savcı Pars Seçkin Ilgaz ile aynı yerde görev yapıyor.

Ilgaz'ın eski nişanlısının da abisi olan Savcı Pars son derece hırslı bir adamdır. Dizinin son bölümünde bu karakterin göz damlası kullanması akıllara tek bir sonucu getirdi. Savcı Pars uyuşturucu mu kullanıyor?

Oyunculuğuyla Her Projesinde Adından Söz Ettiren Yargı Dizisinin Savcı Pars'ı  Mehmet Yılmaz Ak

SAVCI PARS UYUŞTURUCU MU KULLANIYOR?

Yargı dizisinde Savcı Pars, Ilgaz'la aynı yerde görev yapan bir Savcıdır. Aynı zzamanda kız kardeşi Neva'nın da eski nişanlısı Ilgaz ile aralarında hep bir rekabet vardır. Kız kardeşinden ayrıldığı için zaten sinirli olan Savcı Pars aynı zamanda Avukat Ceylin'den hoşlanıyor.

Dizinin son bölümünde yer alan bir sahne Savcı Pars ile ilgili önemli bir sahne geceye damga vurmuştu. Pars'ın gözlerine damla damlatması sonrası izleyicinin aklına Pars'ın uyuşturucu kullandığını getirdi.

Yargı dizi oyuncuları ve karakterleri

Sosyal medyada zaten çok konuşulan Savcı Pars'ı Mehmet Yılmaz Ak canlandırıyor. Dizinin takipçileri yeni bölümde Pars'ın uyuşturucu kullanıp kullanmadığını da bekliyor.

Yargı dizisinin Savcısı Pars müptezel mi? Akıllara zarar detay var! Yeni bölümde ortaya çıkıyor ile ilgili etiketler Kanal D Yargı savcı pars mehmet yılmaz ak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.