Yargı Dizisinin Savcı Pars'ı Bilinmeyen Özelliği... Mehmet Yılmaz Ak Yeni Mesleğini Buldu

Yargı Dizisinin en dikkat çeken karakteri Savcı Pars'a hayat veren Mehmet Yılmaz Ak diziyle birlikte kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı. Pandemi nedeniyle hayatı herkes gibi kısıtlanan Mehmet Yılmaz Ak bu günlerde bakın neye merak saldı.

Mehmet Yılmaz Ak İsmi Yargı dizisi izleyenleri tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Tiyatro kökenli olan oyuncu birçok oyunda yer alırken asıl sıçramayı Yargı ile yaptı. Öyle ki her repliği merak edilen Savcı Pars'a hayat veren Ak, şimdiye kadar oynadığı tüm rolleri unutturdu. Yargı Dizisinin Savcı Pars'ı Bakın Neye Merak Saldı! Mehmet Yılmaz Ak Yeni Mesleğini Buldu

Yargı dizisinde Savcı Pars rolüyle dikkat çeken Mehmet Yılmaz aslında bugüne kadar hep kötü karakterlere hayt verdi. Ancak dizi ile birlikte hem imajı tazeledi hem çok farklı rolle kariyerine yön vermiş oldu.

Yargı Dizisinin Savcı Pars'ı Bilinmeyen Özelliği... Mehmet Yılmaz Ak Yeni Mesleğini Buldu

Mehmet Yılmaz Ak'ın Hayal Dünyası Çok Geniş!

Oynadığı Savcı rolünün hakkını veren Mehmet Yılmaz Ak boş vakitlerini resim yaparak değerlendiriyor. Pandemi nedeniyle resme merak saldığını söyleyen oyuncu, “Bob Ross video’larını tekrar izleyeyim derken, gaza geldim. Sonra resme merak sardım ve dijital resimler üretmeye başladım. Akrilik ve yağlı boya çalışıyorum. Hayal dünyamdaki şeyleri resmediyorum” ifadelerini kullandı.

Yargı Dizisinin Savcı Pars'ı Bilinmeyen Özelliği... Mehmet Yılmaz Ak Yeni Mesleğini Buldu ile ilgili etiketler Yargı savcı pars mehmet yılmaz ak mesleği
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.