Yargı Dizisindeki Sahneler En Çok İzlenenler Arasına Girdi! Reyting Savaşında Bakın Kaçıncı Oldu

Kanal D’nin yeni iddialı dizisi olan yargı dizisi sert bir giriş yaptı. Kaan Urgancıoğlu ve pınar denizin muhteşem başrol uyumlarıyla birlikte ay yapımında üstlendiği yargı dizisi ilk bölümüyle insanların beğenisine sunuldu.

Kanal D’nin yeni iddialı dizisi olan yargı dizisi sert bir giriş yaptı.  Kaan Urgancıoğlu ve pınar denizin muhteşem başrol uyumlarıyla birlikte ay yapımında üstlendiği yargı dizisi ilk bölümüyle insanların beğenisine sunuldu.  

Dizinin konusu bir savcı ile avukatın ortak cinayet olayını yürütmesi ile yolları birleşir. Savcı Ilgaz karakterini Kaan Urgancıoğlu canlandırırken avukat Ceylin karakterini pınar deniz canlandırmaktadır.

Yargı Dizisindeki Sahneler En Çok İzlenenler Arasına Girdi! Reyting Savaşında Bakın Kaçıncı Oldu

14 Eylül Pazar günü ilk bölümüyle en çok izlenen dizi olmayı başaran yargı dizisi sosyal medyayı da alt üst etti. Özellikle son final sahnesi ile 2. Bölümün yayınlanmasını iple çektirir durumda.

Yargı Dizisindeki Sahneler En Çok İzlenenler Arasına Girdi! Reyting Savaşında Bakın Kaçıncı Oldu - Resim : 2

Yargı dizisi yayınlanan ilk bölümünün ardından oynadığı Pazar günü en çok izlenen dizi olmasının yanı sıra Twitter de trend listesine girmeyi başardı35 bin Tweet atılarak trend listesine giren dizi 25 milyon kişiye ulaştı.

Yargı’nın İlk Bölümünde Neler Oldu

Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı savcı Ilgaz kardeşini kurtarmak için avukata ihtiyacı vardı. Pınar denizin canlandırdığı avukat Ceylin’den kardeşini bu cinayet davasından kurtarmak için yardım istedi. Ve böylece Ceylin ve Ilgaz’ın yolları kesişmiş oldu fakat ortada bilinmeyen bir sır vardı. Savcı Ilgaz’ın cinayetle yargılandığı davada öldürülen kadının avukat Ceylin’in kız kardeşi çıkması ile işleri biraz karıştıracağa benziyor.

Yargı Dizisindeki Sahneler En Çok İzlenenler Arasına Girdi! Reyting Savaşında Bakın Kaçıncı Oldu - Resim : 3

Herkes meraka boğan dizinin final sahnesinde Ceylin’in kız kardeşinin ölmesi üzerine avukat Ceylin’inde vereceği tepki ve yapacakları da merak konusu.

Yargı’nın 2. Bölümünde Neler Olacak?

Yayınlanan 2. Tanıtımında Ceylin’i sinir krizi geçirir şekilde görürken Ilgaz ise yardım istediği kişinin kız kardeşi çıkmasıyla şok içerisinde. Ceylin’in babası kızının ölümünden şüpheli Pars’ın cezalandırılması için elinden geleni yaparken savcı Ilgaz’ın kardeşi pars ise gözyaşları içerisinde özür dilemesi kafaları karıştırıyor.

 

Yargı Dizisindeki Sahneler En Çok İzlenenler Arasına Girdi! Reyting Savaşında Bakın Kaçıncı Oldu ile ilgili etiketler Yargı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.