Yargı dizisinde saat 6 detayı! 12. bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan, Ay Yapım imzalı Yargı dizisinin yeni bölümünde bombalar ardı ardına patlıyor. Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in başrollerinde oynadığı Yargı dizisinde ‘Saat 6’ detayı izleyenlerde şimdiden merak uyandırıyor.

Pazar akşamlarının fenomen dizisi Yargı’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Sema Ergenekon’un kaleminden senaryoya uyarlanan bir hikayeye sahip olan Yargı dizisinde özellikle Engin karakterine hayat veren Onur Durmaz’ın oyunculuğu büyük övgüler alıyor.

Her hafta sosyal medyanın gündeminde yer alan Yargı’nın 5 Aralık Pazar akşamındaki yeni bölümünde yer yerinden oynuyor. Daha önceki bölümlerde Engin’in katil olduğu ortaya çıkarken, herkesi şaşırtan bu gelişmedeki ince ayrıntılarda ortaya çıkıyor.

Engin’in içinden ortaya çıkan başka kişilikler izleyenleri ekran başına kilitlerken sakin, sessiz, sevimli duruşuyla herkesi kandıran Engin’in sır gibi sakladığı gerçekler bir kez daha saç baş yolduruyor. Avukat olan teyzesinin ailesinden intikam alma duygusunu kullanan Engin, çevresindeki herkesle ilgili tek tek toplayıp biriktirdiği bilgilerle şantaja başvuruyor. Bu sefer ise ipin ucunda Ilgaz, Ceylin, Metin, Eren ve hatta Engin’in anne ve babası da yer alıyor.

“Ben yandım ama herkesi de yakarım!” diyerek harekete geçen Engin bu sefer de herkesin hayatını karartacak sırlarla ilgili olarak “Yarın saat 6’ya kadar” mesajını tek tek yerine ulaştırıyor. Şimdi tüm izleyenler Yargı’nın 12. bölümündeki bu saat 6 detayını büyük bir merakla bekliyor. Yargı, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.45'te izleyiciyle buluşacak.

Yargı dizisinde saat 6 detayı! 12. bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler Yargı Kanal D Kaan Urgancıoğlu Pınar Deniz onur durmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.