Yargı dizisinde Engin'in içinden bir psikopat çıktı! Ezik ve pısırıktı, nasıl bu hale geldi?

Yargı'da Engin karakterinin ani değişimi izleyicinin merak konusu olmuştu. Ay Yapım imzalı Kanal D dizisi son günlerin en çok izlenen projelerinin başında geliyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Engin'in herkese savaş açtığı görülüyor. İzleyici ise projenin başlarında Engin'in ezik ve pısırıklığı göze çarpmıştı.

Yargı 11. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümden itibaren oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesiyle göz dolduran ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat, Cezmi Baskın ve Mehmet Yılmaz Ak'ın olduğu dizide yeni bölüm herkes için sürpriz gelişmelerle dolu olacak. Engin karakterinin hapishanede bile ortalığı karıştırdığı ve yaptığı hamlelerle dengeleri değiştiriyor. Onur Durmaz'ın canlandırdığı Engin karakteri yeni bölümde herkese savaş açıyor.

 ENGİN'İN SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Projenin ilk bölümlerinde ezik, silik ve pısırık bir karakterken bölümler ilerledikçe i,çinden psikopat çıkan bir adama dönüşen Engin, katil olduğu ortaya çıkınca hapishaneye girmişti. Şimdi de annesi yoluyla hapishaneden işleri karıştıran ve herkese savaş ilan eden Engin yeni bölümde en çok konuşulan karakter olacak.

Yargı'da katil Avukat Engin çıktı! Engin İnci'yi neden öldürdü? - HaberMotto

Çınar’ı Zafer cinayetiyle tehdit ederken, Ilgaz’ı ise babasının suçuyla köşeye sıkıştırıyor. Engin, Eren ile Pars’ı da hamleleriyle deliye döndürüyor. Ceylin, babasının kayıp olduğunu öğrenip onu aramaya başlıyor. Ilgaz’ın Ceylin’e isyanı da gözlerden kaçmıyor.

Pazar akşamları ekrana gelen Yargı, rakibi olan Teşkilat dizisini her geçen gün geride bırakıyor. Pınar Deniz'in Ceylin, Kaan Urgancıoğlu'nun Ilgaz karakterini oynadığı proje gün geçtikçe değişen hikayesi ve heyecanıyla daha şimdiden ikinci sezonu garantilemiş gözüküyor. 

Yargı'nın izleyicisi ise bundan memnun değil. Zira ilk bölümlerdeki heyecanı, hikayenin örgüsünü son bölümler itibarriyle bir aşk ilişkisine dönüştüğünü düşünüyor. Avukat Ceylin ile Ilgaz arasındaki ilişkinin aşka dönüşmesi dizinin hikayesini etkileyeceğe benziyor.

Yargı dizisinde Engin'in içinden bir psikopat çıktı! Ezik ve pısırıktı, nasıl bu hale geldi? ile ilgili etiketler Kanal D Yargı yargı engin onur durmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.