Yargı Dizisinde Burak Öldü mü? Eren Komiser'i Vuran Burak Yaşıyor mu?

Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi Yargı yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin son bölümünde Uğur Aslan'ın oynadığı Eren Komiser'i vuran Burak'ın ölüp ölmediği merak ediliyor. Peki Yargı dizisinde Burak Öldü mü? İşte Yargı yeni bölüm detayları...

Her Pazar akşamı ekrana gelen Kanal D dizisi Yargı yeni bölümüyle bir sırrı daha çözüyor. Eren Komiseri vuran Burak'ın ölüp ölmediği sosyal medyada Yargı seyircisinin gündemindeydi. Senarysonu Sema Ergenekon'un yazdığı Yargı Dizisinde Burak Öldü mü?

YARGI'DA BURAK ÖLDÜ MÜ?

Bilerek Eren Komiser'i vurduğu düşünülen Burak'ın kolay kolay gözden çıkarılmayacağını düşünen Yargı seyircisi Burak'ın ölmediğini düşünüyor. Ancak Sema Ergenekon'un izleyenleri ters köşe yaptığı herkesin bildiği bir gerçek.

Ancak henüz Burak'ın ölüp ölmediği bilinmiyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde netlik kazanacak.

UĞUR ASLAN DİZİYE VEDA EDİYOR!

Öte yandan Yargı dizisinde canlandırdığı Eren Komiser karakteriyle herkesin beğenisini kazanan Uğur Aslan yeni bölümde diziye veda ediyor. Burak'ın vurduğu Eren Komiser'in öleceği ve Uğur Aslan Yargı Dizisine veda edeceği kesinleşti.

Yargı yeni bölümleriyle Pazar akşamları Kanal D'de.

Yargı Dizisinde Burak Öldü mü? Eren Komiser'i Vuran Burak Yaşıyor mu? ile ilgili etiketler Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.