Yargı dizisi asıl şimdi başlıyor! İnci'nin ölümü bile gölgede kalacak! Ceylin ve Ilgaz mesajı verdi!

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi asıl şimdi başlıyor. İnci'nin ölümünü 7 bölümde veren dizide Ceylin ve Ilgaz'ın son bölümde Pars'a yaptıkları karşısında seyirci dondu kaldı. İnci'nin ölümünün bile gölgede kalacağı iddia edilen yeni bölümde Yargı'da neler olacak?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrollerinde oynadığı Yargı dizisinde Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Zeyno Eracar gibi isimler de yer alıyor. Her bölümü heyecanla beklenen Kanal D dizisi Yargı pazar akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde Ceylin ve Ilgaz'ın yaptıkları ile şok olacak.

YARGI DİZİSİ ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR!

Geçtiğimiz bölümde İnci'nin katilinin ortaya çıktığı dizide bu ölümü bile gölgede bırakacak şok bir olay daha ekrana gelecek. Ceylin'in en yakın arkadaşı İnci'nin Engin tarafından ortaya çıkması akıllardaki soru işaretini gidermişti. Zira İnci'nin katilinin Çınar olduğu iddia edilmişti. Ancak İnci'nin şüpheli ölümünü 7. bölümde ortaya çıkan Yargı dizisinde yeni mesaj verildi: "Asıl şimdi başlıyoruz"

Yargı dizisi asıl şimdi başlıyor! İnci'nin ölümü bile gölgede kalacak! Ceylin ve Ilgaz mesajı verdi!

Seyirci tarafından da dürüstülüğü nedeniyle sevilen ılgaz tanıklık yapmamak adına Ceylin'le evlenmeye karar verir. Pars'ın karşısında çıkarak,"tanıklık yapamam çünkü Ceylinl benim birinci dereceden akrabam" diyerek herkesi şaşırttı.

Yargı dizisi asıl şimdi başlıyor! İnci'nin ölümü bile gölgede kalacak! Ceylin ve Ilgaz mesajı verdi! - Resim : 2

Pars'a uzattığı evlilik cüzdanını gören izleyici ekran karşısında mosmor oldu. Yeni bölümü 30 Ekim Pazar akşamı Kanal D'de ekrana gelecek olan Yargı dizisinde Ceylin ile Ilgaz arasındaki durumun çözülmesi bekleniyor.

Yargı dizisi asıl şimdi başlıyor! İnci'nin ölümü bile gölgede kalacak! Ceylin ve Ilgaz mesajı verdi! ile ilgili etiketler Kanal D Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu Yargı yargı dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.