Yargı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in oynadığı Yargı dizisi hangi günler yayınlanıyor cevabı izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yargı saat kaçta başlıyor?

İlk sezonunda Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran Yargı dizisi yeni bölümleriyle de oldukça büyük ilgi görüyor. Sema Ergenekon’un kaleminden senaryoya aktarılan Yargı dizisi oyuncu kadrosuyla da büyülüyor. Peki, Yargı bölüm tekrarı ne zaman yayınlanıyor?

Yargı Hangi Günler Yayınlanıyor?

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in yer aldığı Yargı dizisi Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanıyor.

Yargı Saat Kaçta Başlıyor?

Yargı dizisi Kanal D ekranlarında Pazar akşamları saat 20.00’da başlıyor.

Yargı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Yargı 23. Bölüm Özeti

Henüz duruşmanın gerginliğini yeni atlatmış Ceylin için Engin’den gelen video şok etkisi yaratmıştır. Yargılanma sürecini belki de kökünden değiştirecek yeni bilgiler ve sürpriz gelişmeler ışığında Ilgaz, Ceylin’i savunmaya ilk günkü inancıyla devam edebilecek midir?

Açtığı savaş sonucunda mağlup durumuna düşen Yekta Tilmen daha önce hayatında hiç karşılaşmadığı bir durumla mücadele eder. Ancak daha iyi günlerin gelmesine olan inancıyla savaşını hız kesmeden devam ettiren Yekta’yı hiç ummadığı bir gelişme beklemektedir.

Yargı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Uzun süredir Engin’in davasıyla uğraşan Pars’ı adliyede yepyeni bir vaka beklemektedir. Herkesi derinden etkileyecek bu vaka üzerinden özellikle Derya’yla ikisi için beklenmedik gelişmeler yaşanacaktır.

Şimdiye kadar her girdikleri zor durumdan birlikte çıkmayı başaran Ilgaz ve Ceylin ikilisini zor günler beklemektedir. Bu iki farklı ruh bir yandan her koşulda birlikte kalmayı sağlamaya çalışırlarken, birdenbire kendilerini zorlu bir dönüm noktasında bulacaklardır.

Yargı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Yargı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.