Yargı bu hafta neden yok? 2 Ocak Yargı bu akşam yayınlanacak mı?

Yargı bu hafta neden yok sorusunun cevabı dizinin yakın takipçileri tarafından merak edilmekte. 2 Ocak akşamında yayınlanması beklenen Yargı dizisinin 15. bölüm Kanal D akış listesinden kaldırıldı. Peki ama Kardeşlerim bu akşam var mı? Kardeşlerim neden yayınlanmadı? İşte Kardeşlerim dizisiyle ilgili detaylar…

Kardeşlerim neden yok sorusunun cevabı belli oldu. 2 Ocak 2022 Pazar akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Yargı dizisinin 15. bölümü ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Yargı dizisinin yeni bölümü Kanal D yayın akışından kaldırıldı.

Yargı Bu Hafta Neden Yok?

Yargı 15. yeni bölümü bu hafta yılbaşı olması nedeniyle reklam sponsorlukları anlaşması gereğince 2 Ocak Pazar akşamında yayınlanmayacak. Yargı dizisinin yerine Kanal D ekranlarında saat 20.00’dan itibaren Çember: Ölüm Meleği filmi yayınlanacak.

Yargı bu hafta neden yok? 2 Ocak Yargı bu akşam yayınlanacak mı?

2 Ocak Yargı Bu Akşam Var Mı?

Yargı dizisinin 15. bölümü 2 Ocak Pazar bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanmayacak. Yargı dizisinin yerine saat 20.00’dan itibaren Çember: Ölüm Meleği filmi ekranlarda olacak.

Yargı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ceylin’den bir türlü haber alamayan Ilgaz deliye dönmüştür. Ceylin’i iyice tanımış olan Ilgaz için artık onun gibi düşünebilmek ve yaptıklarını anlamlandırabilmek hiç de zor değildir.

Bir yandan adli olarak Engin’in kaçışı ile alarma geçen emniyet güçleri diğer yandan da Ceylin’in kaybı ile de uğraşmak için seferber olurlar. Hepsini uykusuz geceler ve gündüzler beklemektedir.

Yargı bu hafta neden yok? 2 Ocak Yargı bu akşam yayınlanacak mı? - Resim : 2

Engin’i kimin zehirlediği bulmacası henüz çözülmeden bir de kimin kaçırmış olabileceği sorusu ortaya çıkmıştır artık. Bu süreçte bazıları sırları uğruna kader birlikteliği yaparken, bazıları için ise yolun sonu apaçık gözükmektedir.

Şimdiye kadar tüm zorlukları kendi başına aşmaya alışkın olan Ceylin artık içinden çıkılması güç bir düğüm içerisindedir. Onu Ilgaz ile her defasında bir şekilde yan yana getiren kader bu kez ikisini birbirlerine kopmaz iplerle kenetleyebilecek midir?

 

 

Yargı bu hafta neden yok? 2 Ocak Yargı bu akşam yayınlanacak mı? ile ilgili etiketler Yargı yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.