Yargı 51. bölüm fragmanı izle! YARGI yeni bölüm ilk sahne

Yargı 51. bölüm fragmanı izlemek isteyen dizi severler arayışta. Pazar akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı yeni bölüm ilk sahne Youtube de.

Yargı 51. bölüm fragmanı izlemek isteyenler arayışlarına başladı. Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı yeni bölüm ilk sahne dizinin hemen ardından Youtube platformunda olacak.

Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Yargı dizisinin son bölümünde; En büyük aşkın bile kurtarmaya yetmediği bazı durumlar vardır; Ilgaz ve Ceylin de artık acı bir tecrübe ile birbirlerinden uzak kalmayı öğrenmek zorundadır.

Yargı 51. bölüm fragmanı izle

Fakat, kırgınlıklarının üstesinden gelemeseler de hayat devam etmektedir; yeni bir vakada dolaylı yoldan karşı karşıya kalırlar. Düğün günü gelinin kayboluşuyla yıkılan iki acılı aile, Ilgaz, Ceylin, Pars ve Eren’in gündeminin ortasına bomba gibi düşer.

Ancak, başta basit bir kayıp vakası gibi görünen bu olayın arkasında gizlenen pek çok şey vardır, üzerindeki sis perdesini aralamak ise bir hayli zor olacaktır.

Yargı 51. bölüm fragmanı izle! YARGI yeni bölüm ilk sahne ile ilgili etiketler Yargı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.