Yargı 47. Bölümde Neler Oldu? Hafızalara Kazınan Sahne!

Rekortmen dizi Yargı 47. bölümüyle ekrana geldi. Soluksuz izlenen bölümde Parla'nın katil olduğunu öğrenen Ceylin, Ilgaz'a karşı dürüst olmayı becerebilecek mi? Bildiğimiz Ceylin mi olacak? İşte Yargı 47. bölümde yaşananlar ve hafızalara kazınan o sahne...

Yekta'nın Serdar cinayetiyle bir ilgisi var mı? Ceylin'in hayatını mahvetmeye hayatını adayan Yekta nelerin peşinde?

PARLA'DAN İTİRAF

Parla'nın Ceylin'e suçunuj itiraf etmesi çok konuşuldu. Duydukları karşısında şoke olan Ceylin, Parla'dan olayın detaylarını dinledi. Çınar ise Ilgaz'dan yardım isteyerek Merdan'ı kurtarman istedi.

Aylin, Parla'nın itirafıyla birlikte Ceylin'Den yardım istedi. İkinci çocuğunu da hapse yollamak istemedi.

Ceylin, yüzleşmek için Merdan'ın yanına gitti. Bu fedakarlığı neden yaptığını öğrenmek istedi. Merdan ise, ""Ne Parla'ya dokun ne de bana!" dedi.

MERDAN TUTUKLANDI

Hakim karşısına çıkan Merdan, Ceylin'in tüm savunmalarına rağmen tutuklu yargılandı. Merdan hakim karşısındayken Yekta'nın da gelmesi ortamı daha da gerdi.

Ilgaz gerçekleri başkasından öğreniyor Yargı 47. bölümde neler oldu

Parla'nın ise sürekli ağlaması ve atak geçirmesi Yekta başta olmak üzere herkesin dikkatini çekti.

ILGAZ VE CEYLİN KAPADOKYA'DA

Mahkeme sonrası Ceylin'in yemek yeme bahanesiyle kaçıran Ilgaz, direksiyonu Kapadokya'ya kırdı. Romantik anlar büyüleyici güzellikteydi.

PARS'TAN EVLİLİK TEKLİFİ

Pars daha fazla sevdiği kadından ayrı kalamadı. Eren ve Ceylin'in yardımlarıyla Derya'ya evlilik teklifi eden Pars, yaptığı sürprizle şaşırtırken aşktan ne söyleyeceğini bilemez şaşkın tavırlarıyla da bir yandan güldürdü.

Ilgaz gerçekleri başkasından öğreniyor Yargı 47. bölümde neler oldu

Ceylin'in Serdar cinayetinde Yekta'dan şüphelenmesi Eren ile iş birliği yapmasına neden oldu. Yekta'dan gizlice DNA örneği alan Eren, incelemeye verdiğinde olay yerinde bulduğu farklı kan örneğiyle eşleştirdi.

Eşleşme sonucu kan Yekta'ya ait çıktı. Eren vakit kaybetmeden Ceylin'e haber verdi.

Yargı 48. bölüm gelecek Pazar Kanal D'de.

Yargı 47. Bölümde Neler Oldu? Hafızalara Kazınan Sahne! ile ilgili etiketler Yargı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.