Yargı 47. Bölüm Fragmanı Yayında! Yargı Yeni Bölümde Kapadokya Rüzgarı!

Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Yargı 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Altın Kelebek Ödülleri'nde yılın en iyi dizisi seçilen Yargı dizisi yeni bölüm fragmanında Ilgaz ve Ceylin'in Kapadokya sahneleri ön planda. Peki Yargı yeni bölümde ne olacak?

Yargı 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Yılmaz Ak, Şükran Ovalı ve Uğur Polat gibi usta isimlerin yer aldığı Yargı yeni bölüm fragmanıyla heyecan yaşattı.

YARGI 47. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Ilgaz ve Ceylin'in Kapadokya ziyaretinin ön planda olduğu Yargı Yeni bölümde, Ceylin Parla'nın itirafı ile birlikte kendisini hiçbir suçu olmasa da kaldırabileceğinden çok daha ağır bir yükün altında bulur. Bir yanda sevdiği adam ve onun keskin adalet inancı, diğer tarafta ise ailesi vardır; vicdanı ve aşkı arasında nefessiz kalmıştır. Başta Gül ve Aylin olmak üzere herkes büyük bir panik yaşamaktadır.

Şimdi hepsi hem sırlarını ustalıkla saklamayı becermek hem de acil bir eylem planı ortaya koymak zorundadır. Bu durum Erguvan ailesini tehlikeli yollara sürükleyecektir. Arda'nın davasını çözmeye çalışan Derya savcının Pars ile zedelenen ilişkisi, girdiği çıkmazdan sürpriz bir çıkış yolu bulabilecek midir? Yekta yeni kurduğu düzende şimdi bir de oğlu olduğunu iddia eden Ömer karşısında nasıl bir tavır takınacaktır?

Olan biten her şeyin içinde kendisini iyice sıkışmış hisseden Ilgaz, Ceylin'in elinden tutar ve birlikte nefes alabilecekleri farklı ve huzurlu bir yolculuğa çıkmak ister. Bu kaçışın anlamı ikisi için de çok farklıdır ve ikisi de sonunda kendilerini neyin beklediğini bilmemektedir.

 

Yargı 47. Bölüm Fragmanı Yayında! Yargı Yeni Bölümde Kapadokya Rüzgarı! ile ilgili etiketler Yargı Fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.