Yargı 2. sezon olacak mı? Yargı dizisi ne zaman final yapacak?

İlk sezonuyla bomba etkisi yaratan senarist Sema Ergenekon’un dizisi Yargı 2. sezon olacak mı sorusu gündeme geldi. Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Yargı dizisi ne zaman final yapıyor? İşte detaylar…

Kanal D ekranlarının fenomen dizilerinden Yargı ilk sezonla fırtına estirmeye devam ediyor. Gerek hikayesi gerekse senaryosu ile herkesi kendisine hayran bırakan Yargı dizisinin 2. sezonunun çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve başrol oyuncularının son durumu merakla araştırılıyor.

Yargı Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi olan ve başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi final yapmayacak.

Yargı 2. sezon olacak mı? Yargı dizisi ne zaman final yapacak?

Yargı 32. Bölüm Özeti

Ceylin zaten karmakarışık olan hayatı ve duygularının yanında bir de ölüm tehlikesi altında olduğunun farkında bile değildir. Ilgaz ise hiçbir yere sığamamaktadır. O da Ceylin’in içerisinde bulunduğu tehlikeyi sezmenin bir adım uzağındadır. Acaba Ilgaz ve Ceylin bu bıçak sırtı durumdan kurtulabilecekler midir?

Yekta Tilmen adliyenin önünde Pars Savcı tarafından neredeyse suç üstü yakalanmıştır. Ne zamandır “tanık” olarak aranılan Serdar’ın bir anda Yekta’nın arabasından çıkması, şimdiye kadar kurulan tüm oyunun seyrini değiştirecektir. Serdar’ın konuşmasıyla birlikte Zafer’in öldürülmesi vakasında beklenmedik, sürpriz birliktelikler ortaya çıkaracaktır.

Yargı 2. sezon olacak mı? Yargı dizisi ne zaman final yapacak? - Resim : 2

Yargı 2. Sezon Olacak Mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı için 2. sezon çekimleri hakkında son bilgiler Mayıs ayının sonlarında netlik kazanacak. Yargı dizisi 29 Mayıs Pazar akşamında 34. bölümle sezon finali yapacak. Yargı 2. sezonunun 2022 Eylül ayında başlaması beklenmekte.

Yargı 2. sezon olacak mı? Yargı dizisi ne zaman final yapacak? ile ilgili etiketler Yargı yargı 2. sezon yargı final yargı sezon finali
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.