Yargı 15. yeni bölüm ne zaman? Yargı bu akşam neden yok?

Yargı dizisinden izleyenleri üzen bir haber geldi. 2 Ocak Pazar akşamında ekranlara gelmesi beklenen Yargı dizisi Kanal D yayın akışından kaldırıldı. Dizinin takipçileri ise Yargı 15. bölüm ne zaman yayınlanacak sorusuna cevap aradı. Peki ama Yargı bu akşam neden yayınlanmadı?

Yargı dizisi ile ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. 2 Ocak Pazar akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Yargı dizisinin 15. bölümü ertelendi. Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Yargı dizisi bu akşam yayınlanmayacak.

Yargı 15. Bölüm Ne Zaman?

Yargı dizisi 2 Ocak Pazar akşamında yayınlanmayacak. Yargı dizisinin 15. yeni bölümü gelecek hafta 9 Ocak Pazar akşamında Kanal D ekranlarında olacak.

Yargı Bu Hafta Neden Yok?

Yargı 15. yeni bölümü bu hafta yılbaşı olması nedeniyle reklam sponsorlukları anlaşması gereğince 2 Ocak Pazar akşamında yayınlanmayacak. Yargı dizisinin yerine Kanal D ekranlarında saat 20.00’dan itibaren Çember: Ölüm Meleği filmi yayınlanacak.

Yargı 15. yeni bölüm ne zaman? Yargı bu akşam neden yok?

2 Ocak Yargı Bu Akşam Var Mı?

Yargı dizisinin 15. bölümü 2 Ocak Pazar bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanmayacak. Yargı dizisinin yerine saat 20.00’dan itibaren Çember: Ölüm Meleği filmi ekranlarda olacak.

Yargı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ceylin’den bir türlü haber alamayan Ilgaz deliye dönmüştür. Ceylin’i iyice tanımış olan Ilgaz için artık onun gibi düşünebilmek ve yaptıklarını anlamlandırabilmek hiç de zor değildir.

Bir yandan adli olarak Engin’in kaçışı ile alarma geçen emniyet güçleri diğer yandan da Ceylin’in kaybı ile de uğraşmak için seferber olurlar. Hepsini uykusuz geceler ve gündüzler beklemektedir.

Yargı 15. yeni bölüm ne zaman? Yargı bu akşam neden yok? - Resim : 2

Engin’i kimin zehirlediği bulmacası henüz çözülmeden bir de kimin kaçırmış olabileceği sorusu ortaya çıkmıştır artık. Bu süreçte bazıları sırları uğruna kader birlikteliği yaparken, bazıları için ise yolun sonu apaçık gözükmektedir.

Şimdiye kadar tüm zorlukları kendi başına aşmaya alışkın olan Ceylin artık içinden çıkılması güç bir düğüm içerisindedir. Onu Ilgaz ile her defasında bir şekilde yan yana getiren kader bu kez ikisini birbirlerine kopmaz iplerle kenetleyebilecek midir?

Yargı 15. yeni bölüm ne zaman? Yargı bu akşam neden yok? ile ilgili etiketler Yargı Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.