Yargı 14. bölüm fragmanı

Yargı 14. bölüm fragmanı izlemek isteyenler Pazar akşamında ekranları başındaki yerlerini aldılar. Ilgaz ile Ceylin ikilisi yan yana düştükleri davada birlikte hareket etmektedirler. Peki, Yargı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yargı 14. bölüm fragmanı izlemek isteyenlerin heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in oynadığı Yargı dizisi 12 Aralık Pazar akşamında son bölümü ile yayınlanıyor.

Yargı 13. Bölüm Özeti

Ilgaz ve Ceylin tarafları oldukları ve çözmek için yan yana düştükleri dava sayesinde birlikte hareket ederken çok daha güçlü olduklarının farkına varmışlardır. Ne var ki; Engin’in yeni bir hamlesiyle Parla üzerinden kendisini vurması Ceylin’in çileden çıkmasına neden olur. Ceylin artık Engin’i durdurmak için kendi yöntemlerini kullanmaya kararlıdır.

Yargı 14. bölüm fragmanı

Engin’in herkes için özenle hazırladığı planında vaat ettiği sürede sona gelinmiştir. Kurduğu planla uyumla ilerlerken birileri onu kendi oyunun dışında bırakmaya çalışmıştır. Herkesin sevdikleriyle sınandığı bu gerilimli süreçte, şaşırtıcı ve sürpriz birliktelikler de oluşmaya başlar…

Çıktıkları her yolda birbirlerine daha da kenetlenen Ilgaz ile Ceylin, olanca imkânsızlığa rağmen, hayatlarındaki bunca karmaşanın içerisinde bile kalplerinde yeşeren duyguları bastırmayı mı yoksa onlara teslim olmayı mı seçecekler? Üstelik hayat onlara şimdiye kadar hiç karşılaşmadıkları büyüklükte yeni bir sınav hazırlamışken…

Yargı 14. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Yargı fragman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.