Yargı 12. bölüm fragmanı - Yargı son bölüm özeti 28 Kasım

Yargı 12. bölüm fragmanı izle dizi bitiminde yayında olacak. Ilgaz ile Ceylin ikilisi tehdit edilmeye devam ederken yine bir düğüm içerisinde kalacaklar. Yargı 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yargı 12. bölüm özeti…

Yargı 12. bölüm fragmanı izlemek isteyen dizi hayranları heyecanlı bekleyişe başladı. 28 Kasım Pazar akşamında yayınlanan Yargı dizisinin son bölümünde; Ilgaz ile Ceylin ikilisi yine tehditlerin arasında sıkışıp kaldı.

Gönderilen sesli mesajların hemen ardından bittiklerini sandıkları kabus yeniden başlarken Ceylin ile Ilgaz çifti her şeyin en başa döndüğünü fark ederler. En başta olduğu gibi Engin’in herkesle ilgili yeni planları ortaya çıkar. Ceylin ile Ilgaz da tüm bu olanların hedef noktası olmuştur.

Yargı 12. bölüm fragmanı - Yargı son bölüm özeti 28 Kasım

Eren, Pars, Çınar ve Yekta da tüm bu olup bitenlerin ardından kimseye belli etmeden kendi aralarında gizemi çözmeye kararlıdırlar. Ancak bu süreçte hiç beklemedikleri bir hadise ve sürprizler asla yakalarını bırakmayacaktır. İçlerindeki derin öfkeyi yenerek kontrol altında kalmak tamamen onlara kalmış bir durumdur.

 

Yargı 12. bölüm fragmanı - Yargı son bölüm özeti 28 Kasım ile ilgili etiketler Yargı fragman son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.