Son dakika... Yardım kolisi tartışmasına o da katıldı... Hakan Aygün'den, Soner Yalçın'a sert tepki

İBB'nin ihtiyaç sahipleri için başlattığı yardım kampanyasındaki gıda kolilerinin 150 TL'lik fiyatı büyük tepki çekti. Birçok sosyal medya kullanıcısı kolilerin içerisindeki ürünlerin değerinin 150 TL etmeyeceğini belirterek, ateş püskürdü. Öyle ki İBB Başkanı İmamoğlu'nu yakın arkadaşı Fatih Portakal dahi eleştirmişti. Bu tartışmalara Halk TV eski Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün de katıldı.

Koronavirüs salgınına karşı tedbiren yeni uygulamalar hayata geçirilirken, bir yandan da işini ve gelirini kaybedenler için birçok yardım organizasyonu düzenleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de, bu kapsamda ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere yardım kolisi kampanyası başlattı. Ancak temel ihtiyaç ürünlerinin yer aldığı kolilerin fiyatının 150 TL olması tepki çekti. Sosyal medyada birçok kullanıcı kolinin içerisinde bulunan ürünlerin 150 TL etmeyeceğini söyledi.

HAKAN AYGÜN'DEN SONER YALÇIN'A SERT TEPKİ

Halk TV eski Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, İBB'nin bu fahiş ücretini destekleyen paylaşımda bulunan ODA TV kurucularından Soner Yalçın'a sert tepki gösterdi.

"YANDAŞ AYDINLIKÇI COPY-PASTE YAZAR..."

Hakan Aygün, Soner Yalçın'ın İBB'yi destekleyen paylaşımından alıntı yapıp şu mesajı yazdı;

 

Son dakika... Yardım kolisi tartışmasına o da katıldı... Hakan Aygün'den, Soner Yalçın'a sert tepki

"Yandaş Aydınlıkçı copy-paste yazar Soner Yalçın istanbul belediyesi basın danışmanı gibi çalışıyor:)) acaba nedeni imamoğlu’nun oda tv’ye yağdırdığı reklamlar ve halkı aldatıcı sağlık bilgisizliğiyle karakutu kitabından binlerce satın alıp bedava dağıtması mı? Diyet ödüyor:))"

İMAMOĞLU'NU YAKIN ARKADAŞI PORTAKAL DAHİ ELEŞTİRMİŞTİ

Ekrem İmamoğlu'nun üniversite arkadaşı olan Fox Tv spikeri Fatih Portakal dahi yardım paketinin fiyatını eleştirmiş, paketin içeriği ile ilgili araştırma yaptığını sorduğu 3 yerin de bu fiyatı vermediğini belirten Portakal şu ifadeleri kullanmıştı;

''İyi bir sey ama! Listeye baktim, bir de listenin değerine. Bedel pahali geldi. Kendi marketime ve 2 de büyük markete sordurdum. Biri “98 TL, diğer ikisi 120 ve 102 TL” dediler. Listede göremediğim bir şey mi var? Ve sizde bu alımları kimler yapıyor?''

Son dakika... Yardım kolisi tartışmasına o da katıldı... Hakan Aygün'den, Soner Yalçın'a sert tepki ile ilgili etiketler Soner Yalçın İBB Hakan Aygün yardım kolisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.