Yardım için Malatya'ya gitmişti... İkinci depremde enkaz altında kaldı! Bacağı kesilerek kurtarıldı...

İstanbul'dan yardım için Malatya'ya gelen Mustafa Alıcı, deprem bölgesinde yaşanan ikinci 7.6 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kaldı. Alıcı, enkazdan bacağı kesilerek kurtarıldı.

Van'dan Malatya'ya arama kurtarma ve tıbbi müdahale için giden ekipler hayat kurtarmaya devam ediyor. Van UMKE ekibi de AFAD koordinasyonunda bölgede yürüttüğü çalışmalar sonucunda enkaz altında kalan Mustafa Alıcı isimli şahsı tespit etti.

İKİNCİ DEPREMDE YIKILAN BİNANIN ALTINDA KALDI

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından Malatya'ya gelen ve yaşanan 7.6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın kolon ve kirişi arasında ayağı kalan Mustafa Alıcı için tüm imkanları seferber eden ekipler, kurtaramayınca çareyi tıbbi müdahaleyle ayağını kesmekte buldu.

AYAĞI KESİLEREK KURTARILDI

İlgili doktorların müdahalesiyle Alıcı'nın ayağı kesilerek enkazdan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Van UMKE ekibinin bölgedeki arama kurtarma ve tıbbi müdahale çalışmaları devam ediyor.

Yardım için Malatya'ya gitmişti... İkinci depremde enkaz altında kaldı! Bacağı kesilerek kurtarıldı... ile ilgili etiketler Malatya deprem İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.