Yarar ve Şener’den Berna Laçin tepkisi: Reklam yüzü olduğu marka Türkiye’yi umursamıyor herhalde!

İki usta isim, Hürriyet yazarı Nedim Şener ve SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile “Memleket Aşkına” yeni bölümüyle yayında.

“Memleket Aşkına”nın yeni bölümünde Mete Yarar ve Nedim Şener, tüm Türkiye’yi derinden etkileyen ve hepimizin yüreğini yakan Elazığ depremini konuştu.

Elazığ ile Malatya’da büyük yıkıma sebebiyet veren ve 41 vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem sonrasında yaşananların değerlendirildiği “Memleket Aşkına”da, Türkiye’nin deprem gerçeği karşısındaki durumu ele alındı.

BERNA LAÇİN’E TEPKİ

Deprem sonrasında sosyal medyada paylaşılan provokatif mesajların da irdelendiği programda Mete Yarar ve Nedim Şener, depremin ilk anlarında yaptığı paylaşımla büyük tepki çeken ve hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Berna Laçin’e de tepki gösterdi.

“Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında…

Yarar ve Şener’den Berna Laçin tepkisi: Reklam yüzü olduğu marka Türkiye’yi umursamıyor herhalde! ile ilgili etiketler Elazığ Malatya SuperHaber YouTube Mete Yarar Nedim Şener Berna Laçin Memleket Aşkına deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.