Yaralı Türk'ün babası SuperHaber'e konuştu

Lübnan'daki korkunç patlamanın hemen ardından bölgeye giden SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel Beyrut'ta çok özel görüntülere ve bilgilere ulaştı... Yüksel patlamanın şok dalgası sırasında yüzüne cam patlayan Türk genci Muhammed Omayrad'ın babası ile görüştü. O anın güvenlik kamerası görüntülerini SuperHaber ile paylaşan Omayrad'ın babası, ağır yaralı olan oğlunun Türkiye'de tedavi görmesini istedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Beyrut'ta önceki gün limandaki bir depoda yaşanan patlamada yaralananlar arasında Ahmet Muhammed Omayrad adlı Türk genci de vardı.

20 yaşındaki üniversite öğrencisi Omayrad, patlama merkezine 1 kilometre uzaklıkta bulunan dükkandaki arkadaşı Muhemmed İsmail'i ziyareti sırasında ikinci patlamaya yakalandı.

Patlama sesi üzerine dışarı çıkmak için hareketlenen Ahmet Muhammed Omayrad tam cam kapıyı açarken şok dalgası dükkana ulaştı.

Dükkanı sokakla ayıran cam kapı tüm şiddeti ile Muhammed'in yüzüne patladı.

Yüzünden ve başından ağır yaralanan Ahmet Muhammed Omayrad şu anda Beyrut Sahra Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi görüyor.

SuperHaber Beyrut'ta Türk gencinin yaralandığı o anlara ilişkin görüntülere ulaştı. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, Ahmet Muhammed Omayrad'ın babası ile oğlunun durumunu görüştü.

İlk olarak olayın yaşandığı ana ait görüntüleri Yüksel'le birlikte izleyen baba, patlama sonrası aramaya çıktığı oğlunu nasıl bulduğunu anlattı:

“Patlamayı duyduktan sonra oğlum Muhammed'i aramak için dışarı çıktım ve onu aramaya başladım. Onu yoğun bakım odasında tedavi gördüğü Zahra Hastanesinde buldum."

Baba Omayrad, oğlunun sağlık durumuna ilişkin ise şu bilgileri verdi:

"Oğlum büyük beton parçalarının yüzüne gelmesi ile yüzünden ağır yaralanmış. İki elmacık kemiği, burnu ve alnı kırılmış. Durumu iyiye gidiyor."

Oğlunu ziyarete Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi'nin geldiğini belirterek teşekkür eden baba arzusunun oğlunun Türkiye'ye tedavi edilmesi olduğunu ifade etti:

"Ben oğlumu ve beni ziyaret eden Lübnan Türk büyükelçisine teşekkür ederim. Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ve dualar ediyorum. Tek isteğim, oğlumun Türkiye’de tedavi edilmesidir."

Yaralı Türk'ün babası SuperHaber'e konuştu ile ilgili etiketler Lübnan Beyrut patlama Ahmet Muhammed Omayrad mevlüt yüksel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.