Yaralı Kalbim 64. bölüm fragmanı izle 9 Nisan 2021

Yaralı Kalbim 64. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 8 Nisan Perşembe gününde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yaralı Kalbim son bölümünde Mann ve Geet'in yalanı ortaya çıkar. İşte Yaralı Kalbim 9 Nisan Cuma özeti…

Yaralı Kalbim 63. son bölümü ile Kanal 7 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Drashti Dhami ve Gurmeet Chaudhar’in oynadığı Yaralı Kalbim dizisinin son bölümünde; Mann ve Geet'in yalanı sonunda ortaya çıkar ve teyze buna oldukça öfkelenir. Mann ise bambaşka bir plan ile yeniden teyzenin karşısındadır.

Yaralı Kalbim Son Bölümde Neler Yaşandı?

Yaşadıkları karmaşaya daha fazla dayanamayan Mann teyzeye tüm gerçekleri anlatır. Teyze Geet ve Mann’a öfkesini kusar. Bunca zaman kandırıldıkları için çok sinirlenen Teji de onları affetmeyeceğini söyler.

Mann, Geet’i sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamaz. Mann, teyzenin evinin satılık olduğunu öğrenince hemen harekete geçer ve evi satın alır. Ev sahibi olarak teyzenin karşısına çıkan Mann’ın aklından ne geçiyor?

Yaralı Kalbim 64. bölüm fragmanı izle 9 Nisan 2021 ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.