"Yaradan'a çok inanıyorum, hesap verdiğim tek kişi o!"

Yaptığı her hareketle gündemden düşmeyen Merve Boluğur, son verdiği röportajda birçok kez maskesiz görüntülenmesi hakkında "Yaradan'a inanıyorum, hesap verdiği tek kişi o" diyerek kafaları karıştırdı.

Yasak olmasına rağmen sürekli maskesiz görüntülenen hatta bunun için ceza yiyen oyuncu Merve Boluğur, paylaşımları ve açıklamalarıyla yine adından söz ettirmeye devam ediyor.Yakın zaman önce bir YouTube kanalı açan Boluğur, son röportajında özel hayatıyla iş hayatına kadar bilinmeyenleri anlattı.

"HER ŞEYİ DIŞARIDA ARAYAN BİRİYDİM"

33 yaşındaki ünlü isim 'Yıllar içinde hayatında neler değişti?' sorusu üzerine şunları söyledi: "Maddiyat... Madde ağırlıklı gittiğim bir yoldu. Her şeyi dışarıda arıyordum. Baktım, hayatta da sınanmalarımız bitmiyor. Manaya yöneldim. Korkularımın üzerine gittim. Önceliklerim, hayatı yorumlama şeklim değişti. Kendime sınırları koyan meğer benmişim. Bir suçlu yokmuş. Bunları anlamak da aslında yaşla alakalı değil. Önemli olan edindiğin bilgileri uygulamaya koymak."

"İNANCI ÇOK SAĞLAM BİRİYİM"

Yasak olmasına rağmen sürekli maskesiz görüntülenen Boluğur, "İnancı çok sağlam biriyim. Yaradan'a çok inanıyorum. O anlamda hesap verdiğim, sığındığım tek o, gerçekten" diyerek kafa karıştırdı. Paylaşımlarından dolayı takipçilerinin 'Bu kız delirdi' yorumlarına maruz kalan oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Bende kusur gören kendinde görüyordur. Her gördüğümüze eleştirel olarak etiket yapıştırabilen bir toplumuz. Ben özümü, kendimi yaşıyorum. Hayallerim doğrultusunda ilerlemeyi seçiyorum. Bu söylediğin yorumlar yüzünden bir dönem çekincelerim oldu. Ama eleştiri adı altında yapılan şeyler bizi o kadar kısıtlıyor ki. Öyle olmamalı. İnsanlar gülmeyi de, ağlamayı da, potansiyellerini de yaşayabilmeli. Bu yüzden tepki, eleştiri gelecekse de gelsin."

"İNSANLAR YAŞADIĞIMI ŞEYLERİN BENZER OLDUĞUNU BİLSİN İSTEDİM"

"Uzun zamandır hayal ettiğim bir projeydi ama biraz ertelemiştim" diyerek yeni açtığı YouTube kanalı hakkında konuşan Boluğur, "İçe yöneldiğim bir evreydi. Kendime 'Keyif alabileceğim neler olabilir' gibi sorular sordum. İlk seçeneklerimden biri YouTube kanalı açmak oldu. Dışarıdan herkesin bildiği bir Merve Boluğur var. Sanki o Merve; Ayşe, Fatma ve başka birinden farklıymış gibi bir algı oluşuyor. Ama seninle benim aramda hiçbir fark yok. Yaşadığımız şeyler de çok benzer. İnsanların bunları bilmesini istedim. Stratejik yaşamayı değil de kendimi olduğum gibi ortaya koyabilme cesaretini göstermeyi önemsedim" ifadelerini kullandı.

"MEDİTASYONLA İÇİNDEKİ BÜYÜK GÜCÜ KEŞFETTİM"

Üç yıldır ekranda olmayan oyuncu, içinde bulunduğu durum için "Teklifler aldım ama 18'den 30 yaşıma kadar aktif olarak oyunculuk yaptım. Bir dönem yorgunluk ve peş peşe işlerin vermiş olduğu bir sıkılma evresi yaşadım. İnsan işin ünlülük kısmında kendini biraz geri çekmek de istiyor. Kendi hayatını yaşamak istiyorsun. Evinde oturup kendini geliştirmek için kitap okumak, ailenle daha sık vakit geçirmek... Bunun yanında insani boyutta kendimi gerçekleştirmekle alakalı birtakım süreçlerden geçtim. Meditasyon sayesinde kendimle ilgili enteresan şeyler keşfettim. İçimde meğer büyük bir güç varmış" şeklinde konuştu.

"ERGENLİĞİMDE ALDATTIM"

Aşk hakkında konuşan ve ihanet itirafında bulunan Boluğur, cümlelerine şöyle devam etti: "Olayın kötü kısmına bakmakla ilgili bir meylimiz var. Aslında aşk, huzur ve güvendir. Bir şeyler sonlanabilir, hayat devam ediyor. Oradan edineceğimiz dersler tekamül için gerekli. Benim de tepindiğim zamanlar oldu. Acımdan çözüm odaklı biri olarak çıkma becerisini aşk acısıyla kazandım. Hayatta ergen olarak hareket ettiğim evrelerde, kısaca ne istediğimi bilmediğim zamanlarda, o anki mutsuzluğum sebebiyle aldatma hareketinde bulunmuştum, bu kadar diyeyim."

"Yaradan'a çok inanıyorum, hesap verdiğim tek kişi o!" ile ilgili etiketler Merve Boluğur Korona Koronavirüs maske
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.