Yaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettiren Fatih Ürek'in son görüntüsü herkesi şaşırttı

Geçtiğimiz yıllarda pek çok estetik operasyon geçiren ve tüp mide ameliyatı sayesinde kilolarından kurtulup fit bir görünüme kavuşan 56 yaşındaki şarkıcı Fatih Ürek’in son hali görenleri şaşırttı. Filtre ve photoshopun dozunu kaçıran Fatih Ürek, sosyal medyadaki son görüntüsüyle Barbie’nin sevgilisi Ken’e benzetildi.

Fatih Ürek'in abartılı photoshop ve filtre uyguladığı fotoğraf kareleri sosyal medyada olay oldu. Geçirdiği estetik operasyonlarla yıllar içinde bambaşka bir görünüme kavuşan ve değişimiyle sık sık gündem olan şarkıcı bu kez de photoshoplu fotoğrafıyla adından söz ettirdi.


SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Fatih Ürek'in eski hali ve şimdiki hali arasındaki fark gündem oldu. Sosyal medyada ünlü şarkıcı için estetik mi yaptırdı?' yorumları yapıldı. Fatih Ürek'in yeni bir estetik operasyon yaptırdığı iddia edilirken, gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı son paylaşımına yoğun filtre uygulayınca bambaşka bir görünüme kavuştu ve o haliyle sosyal medyanın diline düştü.

ESTETİK OPERASYON GEÇİRMİŞTİ

2016 yılında geçirdiği tüp mide ameliyatı sonrası fazla kilolarından kurtulup yepyeni bir görünüme kavuşan Fatih Ürek, defalarca kez de estetik ameliyat geçirmişti. Fatih Ürek daha önce burnunu düzelttirmiş, göz kapaklarını toparlatmış ve dudaklarını yeniden şekillendirmişti.

İşte Fatih Ürek'in çok konuşulan o fotoğraf kareleri...

Yaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettiren Fatih Ürek'in son görüntüsü herkesi şaşırttı

Yaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettiren Fatih Ürek'in son görüntüsü herkesi şaşırttı - Resim : 2

Yaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettiren Fatih Ürek'in son görüntüsü herkesi şaşırttı - Resim : 3

Yaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettiren Fatih Ürek'in son görüntüsü herkesi şaşırttı - Resim : 4

 

 

Yaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettiren Fatih Ürek'in son görüntüsü herkesi şaşırttı ile ilgili etiketler Fatih Ürek Sosyal Medya estetik operasyon degişim filtre photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.