Yaptığıyla 'pes' dedirtti! Afyonkarahisar’da anneanne ve dedesinin mezarına kenevir ekti

Afyonkarahisar’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 29 yaşındaki Ç.G. isimli bir vatandaş, babasını ikna ederek anneannesi ve dedesinin mezarlarına kenevir ekti. Olayın ardından baba ve oğlu gözaltına alındı. Babası ile birlikte yakalanan şahsın mezarlara 26 kök kenevir yetiştirdiği ortaya çıktı.

Dazkırı ilçesi Yukarıyenice köyünde meydana gelen olayda; Mezarlığı ziyarete giden vatandaşlar Abdülkerim ve Fadime Arıkan isimli çiftlerin mezarlarında kenevir olduğunu jandarmaya arayarak ihbar etti. İhbar üzerine harekete geçen jandarma bölgeye giderek inceleme başlattı.

Afyonkarahisar kenevir


MEZARLARIN ÜZERİNDEN 26 KÖK KENEVİR SÖKÜLDÜ

Mezarların üzerinde 26 kök kenevir ekili olduğunu görünce, ekipler kenevirleri sökerek muhafaza altına aldı. Kenevirleri eken şahısların peşine düşen jandarma ekipleri, kenevirleri ölü çiftin damadı G.G. (56) ile oğlu yani çiftin torunları Ç.G. (29) olduğunu tespit etti.


ADRESLERİNE BASKIN DÜZENLENDİ

Ardından şahısların adreslerine baskın düzenleyen ekipler yaptıkları aramada 587 gram metamfetamin, 54 gram esrar, 11 gram reçine esrar, 62 kök kenevir ve 1 adet hassas terazi ele geçirdi.

Afyonkarahisar kenevir


SERBEST BIRAKILDILAR

Olayın ardından gözaltına alınan baba ve oğlu adliyeye sevk edildi. Baba ve oğlu tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(İHA)

Yaptığıyla 'pes' dedirtti! Afyonkarahisar’da anneanne ve dedesinin mezarına kenevir ekti ile ilgili etiketler Afyonkarahisar Mezarlık kenevir uyuşturucu Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.