Yaptığı yardımı gözler önüne seren Süreyya Yalçın bu kez tedbirli davrandı

Yangın bölgesine gönderdiği yardımlarla reklam yaptığı iddia edilen sosyetik isim Süreyya Yalçın, bu kez tedbirli davrandı. Yangın bölgesine gönderdiği araca adını ve soyadını yazdırınca tepki çeken Yalçın, Karadeniz’deki sel felaketinde yara alan bölgeler için ismini arabalardan kaldırıp sessizce iyilik yaptı.

Akdeniz ve Ege'de çıkan yangınlar sırasında teknede verdiği poz ile eleştirilen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, daha sonra yangın bölgelerine TEMA Vakfı aracılığıyla 15 kamyon yardım göndermişti. Yardım taşıyan arabaların üzerinde "Süreyya Yalçın yardım ve destek aracı" yazması gündem olmuştu.

Saklambaç'tan Ufuk Özcan'ın haberine göre; Kimileri Süreyya Yalçın'ı reklam yapmakla suçlasa da onu yakından tanıyanlar asla böyle bir şey düşünmeyeceğini ve sadece iyilik yapılmasını teşvik etmek için bu yola başvurduğunu savunmuştu.

 
Yaptığı yardımı gözler önüne seren Süreyya Yalçın bu kez tedbirli davrandı

KARADENİZ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Yanlış anlaşıldığını düşünerek elinden gelen yardımları yapan Süreyya Yalçın, eşi Ozan Baran ile birlikte tekrar harekete geçti.

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da yaşanan sel felaketleri nedeniyle Süreyya Yalçın ve Ozan Baran, bu bölgelere de kamyon kamyon yardım göndermek için çalışmalara başladı.

Bodrum'da başlatılan yardım kampanyasının öncülerinden olan sosyetik güzel ve eşi, bu kez yardımların gizli yapılmasını istedi. Bir ekip kuran sosyetik güzel, isminin kamyonlara kesinlikle yazılmamasını söyledi. Yalçın, bu hareketiyle yardımlarının reklam amaçlı olmadığını ispatladı.

 

 

Yaptığı yardımı gözler önüne seren Süreyya Yalçın bu kez tedbirli davrandı ile ilgili etiketler Süreyya Yalçın Bodrum Yangın ozan baran yardım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.