Yaprak Dökümü Sedef kim? Seda Demir kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Yaprak Dökümü dizisinde Sedef karakterini canlandıran Seda Demir, uzun bir aranın ardından yeniden izleyenlerle buluştu. TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Seda Demir güzelliğiyle dikkat çekti. Peki, Seda Demir kimdir? İşte, Seda Demir hakkında son bilgiler…

Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Yaprak Dökümü dizisinde Sedef karakterine hayat veren Seda Demir’in değişimi herkesi şaşkına çevirdi.

Seda Demir Kimdir?

8 Mart 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Seda Demir, ilk iş deneyimi olarak Türkiye İş Bankası reklamında oynadı. Sonrasında da çeşitli reklamlarda rol alan Demir, ilk kez ekranlarda Yaprak Dökümü ile kariyerinde zirveye ulaştı.

Yaprak Dökümü Sedef kim? Seda Demir kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Dizinin final yapması sonrasında 2011 senesinde Yıldız Masalı dizisinde Sude karakterini canlandırdı. 2013 yılında İntikam dizisinde Selen karakteri ile ekranlara geri dönen Demir, 2014 senesinde Beyaz Karanfil dizisinde Elif karakterini canlandırdı.

Yaprak Dökümü Sedef kim? Seda Demir kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 2

Genç oyuncu son olarak da 20 Mayıs’ta vizyona giren "Şimdi Yandık" komedi türündeki sinema filminde sevenleriyle buluştu.

Yaprak Dökümü Sedef kim? Seda Demir kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler seda demir yaprak dokümü sude
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.