Yapımcılığını Poll Production'ın üstlendiği ‘Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’ reytinglerde çakıldı

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği, Star TV'de ekrana gelen ‘Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’ programı reytinglerde çakıldı. Poll Production'ın sahibi Polat Yağcı'nın nüfuzunu kullanarak Star TV ile yaptığı anlaşmanın kanalı zarara uğrattığı ve programın reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayıp dibe vurması nedeniyle programın ekranlardan kaldırılacağı konuşuluyor.

Volkan Konak'ın, Polat Yağcı'nın sahibi olduğu Poll Production aracılığıyla Star TV'de yaptığı 'Kuzeyin Oğlu' programı reytinglerde yine dibi gördü.

Birkaç ay önce Volkan Konak'ın programına reyting sıkıntısı yüzünden ara verilmişti. Polat Yağcı'nın yapımcılığını üstlendiği program yeni bir başarısızlığa imza attı. Kanalın patronu Ferit Şahenk’in, programın kötü gidişatının ardından harekete geçtiği konuşuluyor.

 

YENİ YAYIN SAATİ PROGRAMI KURTARAMADI

Polat Yağcı'nın ısrarlarıyla tekrar yayına giren Volkan Konak'ın programı, Cuma akşamları saat 20.00'da ekrana gelirken, yayın saati değiştirilmişti. Program geçtiğimiz Cumartesi gecesi 00.15 - 02.00'a saatleri arasında ekrana gelmişti. Ancak programı yayın saatinin değişmesi de kurtaramadı. ‘Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’ yeni yayın saatinde de reytinglerde çakıldı.

KANALIN PATRONU FERİT ŞAHENK HAREKETE GEÇTİ

Ferit Şahenk’in kanalına para kaybettiren bu anlaşma için hangi yöneticisinin Polat Yağcı ile birlikte hareket ettiğinin belirlenmesi için talimat verdiği konuşuluyor.

Yapımcılığını Poll Production'ın üstlendiği ‘Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’ reytinglerde çakıldı

REYTİNG SONUÇLARI

Volkan Konak'ın programı totalde 0,78 reyting ve 5,35 share ile ilk yüz sıralamasında ancak 60'ıncı olabildi. AB grubunda ise durum daha da kötü oldu. Program AB grubunda 0,53 reyting, 3,65 share ile ancak 72'inci olabildi.

Yapımcılığını Poll Production'ın üstlendiği ‘Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’ reytinglerde çakıldı - Resim : 2

 

Yapımcılığını Poll Production'ın üstlendiği ‘Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’ reytinglerde çakıldı ile ilgili etiketler Volkan Konak Star TV kuzeyin oğlu polat yağcı poll production
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.