Yapılacak işler listesinden 'ölüm' çıktı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde emekli asker olduğu öğrenilen Muammer Özgün evinde tabancayla vurulup ölmüş halde bulundu. Özgün'ün tabancasını temizlerken yanlışlıkla kendisini vurduğu ileri sürüldü. Emekli astsubay özgünün o gün için yapılacak işler listesi hazırladığı o listede tabanca temizliğinin de bulunduğu belirtildi.

İzmir'in Karşıyaka'da ilçesinde evli ve iki çocuk babası emekli astsubay Muammer Özgün, eşi tarafından evde başından tabancayla vurulmuş halde bulundu. Evde yapılan incelemede Muammer Özgün'ün o sabah kendi el yazısı ile bir "yapılacaklar listesi" hazırladığı belirlendi. Listede "beylik tabancası temizlenecek" yazdığı görüldü.

Polis, Özgün'ün beylik tabancasını temizlerken yanlışlıkla ateş alması sonucu başından vurulduğunu düşünüyor.

CANSIZ BEDENİNİ PAZARDAN DÖNEN EŞİ BULDU

Yeniasır Gazetesi'nin haberine göre; 63 yaşındaki Muammer Özgün'ün bir gün önce komşusundan silah temizleme aparatı aldığı belirlendi.

Komşusu ile pazar alışverişinden dönen Gülay Özgün ise eşini kanlar içinde görünce büyük korku ve panik yaşadı. Hemen komşusu ile birlikte polisi ve 112'yi arayıp yardım istedi. Alınan ihbar sonrası kısa sürede olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan incelemede, Özgün'ün vefat ettiği belirlendi.

CESEDE OTOPSİ YAPILACAK

Olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan polis soruşturmayı sürdürürken, emekli astsubay Özgün'ün cenazesi de otopsi yapılması amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na götürüldü. Biri yurtdışında iki çocuğu olan emekli astsubayın acılı eşi Gülay Özgün, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Yapılacak işler listesinden 'ölüm' çıktı ile ilgili etiketler İzmir Karşıyaka astsubay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.