Yapı Kredi mobil neden açılmıyor? Yapı Kredi sistem çöktü mü?

Yapı Kredi mobil uygulamasına kullanıcılar ulaşmakta güçlük çekiyor. Yeni haftada 3 Ocak 2022 gününde Yapı Kredi neden açılmıyor sorusuna yanıt aranıyor. Peki ama Yapı Kredi de sistem çöktü mü?

Yeni yılın ilk haftasında sistem sorunları nedeniyle sürekli olarak sorunlar yaşayan Yapı Kredi’nin 3 Ocak Pazartesi gününde mobil uygulamasına girişte sorun yaşayan kullanıcılar bunu sosyal medyadan gündeme taşıdı. Sabah erken saatlerden itibaren Yapı Kredi mobil uygulamasına girişte sorunlar yaşandığı kaydedildi.

Yapı Kredi çöktü mü?

Sosyal medyada binlerce kullanıcı karşılaştığı bazı şikayetleri dile getirirken borsanın açılış saatinde yaşanan olay hakkında Yapı Kredi’den henüz bir açıklama gelmedi.

Yapı Kredi mobil neden açılmıyor? Yapı Kredi sistem çöktü mü?

Yapı Kredi mobil neden açılmıyor?

Yapı Kredi’nin mobil uygulamasına da an itibarı ile giriş yapılamadığı belirtildi. Mobil uygulama üzerinden müşterilere bakım çalışması olduğu uyarısı gelmeye başladı. Ancak çalışmanın ne zaman sona ereceği hakkında bir bilgi verilmedi.

Yapı Kredi mobil neden açılmıyor? Yapı Kredi sistem çöktü mü? ile ilgili etiketler yapı kredi mobil uygulama
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.